Βάπτιση Παιδικά Party Προτεινόμενο

Οι αγαπημένες μασκώτ παίζουν με τα παιδιά σας! Πέππα, Μίκυ & Μίνι, Hello Kitty είναι όλοι εδώ!!! (φωτογραφίες)

Η ομάδα του juniorsevents (επικοινωνήστε: 6932.011.395) προτείνει θεαματικά και θεματικά πάρτυ για τα γενέθλια, τη γιορτή, τη βάπτιση του παιδιού σας.

Από τον πρώτο χρόνο της ζωής του, έως και την εφηβεία ενός παιδιού, η Ομάδα εκδηλώσεων juniorsevents του www.juniorsclub.gr, αναλαμβάνει σε Ελλάδα και Κύπρο, τα πιο ευφάνταστα party και βαπτίσεις!

maskot-mickiey-minnie-3-juniorsclub

baby party (1-2 ετών)- junior party (3-12 ετών)- teanager party (13-18 ετών) 
Διοργάνωση βάπτισης σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
Special events
Σεμινάρια 

maskot-peppa-1-juniorsclub

Οι αγαπημένες μασκώτ: Μίνι και Μίκυ,η Hello Kitty,η Πέππα πιγκ, ο αδελφός της George, ο μπαμπάς γουρουνάκης και η μαμά γουρουνίτσα, είναι στη διάθεση σας, για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά σας!

Hello-KT-Cat-Mascot-Costume-Cartoon-Character-Birthday-Party-Halloween-Fancy-Cosplay-Dress-Adult-Size-Outfit.jpg_640x640

Μοναδικές ιδέες, θεαματικά project, εντυπωσιακά σκηνικά, θεματικά party για κάθε ηλικία, διοργανώνονται για μεγάλες εταιρίες όπου θέλουν να προσφέρουν χαρά και παιχνίδι στα παιδιά των εργαζομένων, για βαπτίσεις, για θεατρικές ομάδες, αλλά και μεμονωμένα για κάθε παιδί όπου οι γονείς του επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά του! 

maskot-peppa-2-juniorsclub

maskot-peppa-1-juniorsclub

maskot-peppa-3-juniorsclub

maskot-peppa-4-juniorsclub

maskot-mickiey-minnie-2-juniorsclub

Hello-KT-Cat-Mascot-Costume-Cartoon-Character-Birthday-Party-Halloween-Fancy-Cosplay-Dress-Adult-Size-Outfit.jpg_640x640

mickiey-mouse-minnie-juniorsclub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο