Επιστημονικά Νέα

Πάτρα: Στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου πραγματοποιείται το ετήσιο “Ενδόραμα ’15 ” κατά το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου

Στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2016 διεξάγεται, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, η διημερίδα Ενδόραμα ’15. Η ετήσια αυτή εκδήλωση καλύπτει όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας και χαρακτηρίζεται από την παρουσίαση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε. Οι εισηγητές παρουσιάζουν τα, κατά την εκτίμηση τους, σημαντικότερα άρθρα με κριτήρια την κλινική εφαρμογή, αλλά και την ερευνητική παραγωγή της γνώσης.

endorama3-juniorsclub

Η πρωτότυπη αυτή ιατρική διημερίδα διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην επιστημονική κοινότητα της Ενδοκρινολογίας. Κάθε χρόνο, σε συγκεκριμένη ημερομηνία του Ιανουαρίου, εκατοντάδες ενδοκρινολόγοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντιούνται στην Πάτρα για να συζητήσουν τις δημοσιεύσεις και τις νεώτερες επιστημονικές εξελίξεις της χρονιάς που πέρασε.

endorama4-juniorsclu

Προσκεκλημένη ομιλήτρια στην τελετή έναρξης (Παρασκευή, 22/1/2016, ώρα 21.00) είναι η ιστορικός και υπεύθυνη της Πολιτιστικής Εταιρείας Πανόραμα, Μαριάννα Κορομηλά, με θέμα «Η Συρία που αγάπησα». Παράλληλα, στο φουαγιέ του ΣΠΚ, πραγματοποιείται ομότιτλη έκθεση φωτογραφίας, με χαρτογραφικό και εικονογραφικό υλικό από το Αρχείο της Πολιτιστικής Εταιρείας Πανόραμα (ΑΠΑΝ, http://www.apan.gr). Η έκθεση παραμένει στον ίδιο χώρο και πέρα από τη λήξη του συνέδριου, έως και την Κυριακή, 31/1/2016 (ώρες λειτουργίας: 10.00 – 16.00).

endorama-juniorsclub

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> τοπικά

Μετάβαση στο περιεχόμενο