Ενημέρωση

Πάτρα: Το θρυλικό “Baby Rally” αναβιώνει και φέτος – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Άρχισε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής (ατομικών και ομαδικών) για το Baby Rally, στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις φόρμες-αιτήσεις συμμετοχής και να τις υποβάλουν μόνο ηλεκτρονικά (online) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2610-314486.

Το Baby Rally θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο πλαίσιο Κεντρικής Καρναβαλούπολης του Καρναβαλιού των Μικρών 2018 την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.30 το πρωί.

Το 1968 ο δραστήριος «Φυσιολατρικός  Σύνδεσμος Πατρών» διοργάνωσε για πρώτη φορά  αγώνες  «Βaby Rally». Επρόκειτο για παιδικούς ποδηλατικούς αγώνες ταχύτητας και δεξιοτεχνίας στους οποίους λάμβαναν μέρος μικροί μασκαράδες έχοντας μεταμφιέσει ανάλογα και τα ποδήλατά τους. Υπήρχαν βραβεία για τα κατορθώματα τους στους αγώνες και για τις αμφιέσεις ποδηλάτων και ποδηλατιστών. Μετά τη διακοπή του Βaby Rally έγιναν κατά καιρούς προσπάθειες για την αναβίωσή του.

Το θρυλικό Baby Rally πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 1995, όπου παρέδωσε τη σκυτάλη στο Καρναβάλι των Μικρών το 1996. To 2016 το Baby Rally αναβίωσε σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση.

Φέτος συνεχίζοντας την πρόσφατη επιτυχημένη πορεία του, το Baby Rally πηγαίνει … πλατεία στα Ψηλά Αλώνια και δίνει ραντεβού μαζί με την Κεντρική Καρναβαλούπολη την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί. Εκεί θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια των μικρών, που θα καταφθάσουν με την καρναβαλική ποδηλατοδρομία τους.

Επί της πλατείας με αστείρευτο κέφι, έντονα χρώματα, ευφάνταστες στολές και γνήσια καρναβαλική διάθεση συμμετέχουν στα παιχνίδια. Στο τέλος της εκδήλωσης δίνονται αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και βραβεία καλλιτεχνικής αμφίεσης, κωμικής αμφίεσης και βραβεία βαθμολογίας γενικής κατάταξης για τα παιχνίδια. Οι συμμετέχοντες βαθμολογούνται από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις αναβατών και ποδηλάτων και τα πηγαία καρναβαλικά χαμόγελα των μικρών θα βρεθούν στο προσκήνιο κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μεταδίδοντας ελπίδα και ανεμελιά σε μικρούς και μεγάλους.

2629381

Μετάβαση στο περιεχόμενο