Άσκηση Προτεινόμενο

Pilates Class για γυναίκες και άνδρες !!!

FB_IMG_1462463596667_resizedΗ Πιλάρ Μάλλια, αφιερώνεται εκτός από τον κλασικό και μοντέρνο χορό, στο Pilates και στην γυμναστική με ασκήσεις που μπορούν να εφαρμοστούν από όλους! 

Το Pilates Class είναι ένα νέο πρόγραμμα για να γυμναστούν άνδρες και γυναίκες σε μικρά γκρούπ (8-10 άτομα). 

FB_IMG_1462463567401_resized

Η Πιλάρ Μάλλια, πέρασε το προηγούμενο καλοκαίρι σε ειδικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Μαδρίτη κι έρχεται για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στο Pilates Class, υψηλών απαιτήσεων!!!  

Οι ιδέες τηFB_IMG_1462463578271_resizedς πολλές για να κάνει το μάθημα ευχάριστο και την γυμναστική αποτελεσματική μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα! Θα χρησιμοποιήσει trx (ειδικά λάστιχα), μπάλες, χούλα χουπ, εντός της καταπληκτικής αίθουσας με θέα τον Πατραϊκό κόλπο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα, αλλά και εκτός… δίπλα στην θάλασσα!!! 

Pilates-poster

 

Φέτος το καλοκαίρι θα ζήσετε κάτι μοναδικό!!! Στο Pilates Class θα ανακαλύψετε έναν άλλον εαυτό!!! Tο Pilates είναι και για άνδρες και για γυναίκες. H μέθοδος αυτή απαιτεί έντονη σωματική προσπάθεια, αλλά και πνευματική συμμετοχή.

Eξάλλου, υπάρχουν ασκήσεις ειδικά για άνδρες, που απαιτούν μεγάλη μυϊκή δύναμη, ενώ το πρόγραμμα εστιάζεται ούτως ή άλλως στην κοιλιακή χώρα και το επάνω μέρος του σώματος. 

Δηλώστε συμμετοχή στο 6932.011.395 για να μας γνωρίσετε και ζήσετε την εμπειρία του Pilates Class, χωρίς καμία επιβάρυνση! Προσοχή! Περιορισμένος αριθμός θέσεων. 

Επιλέξτε την ημέρα:

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016: 6:00-7:00μ.μ.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016:6:00-7:00μ.μ.

Σάββατο  14 Μαΐου 2016: 5:00-6:00μ.μ.

Όσοι παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα και εγγραφούν την ίδια ημέρα στα τμήματα, έχουν δικαίωμα της προσφοράς που ισχύει έως 20 Μαΐου 2016 

Τα μαθήματα γίνονται στην σχολή Αυτοάμυνας και εκγύμνασης Raptor Krav Maga, σε ξεχωριστή αίθουσα. Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα (στα φανάρια Τερψιθέας – έναντι πάρκινγκ) 

4533470087

Tα μηχανήματα του Pilates Class, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχετε συνηθίσει. H βασική τους διαφορά είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται βάρη, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τους κραδασμούς. Επίσης, αντί να ακολουθείτε μηχανικά την κίνηση του μηχανήματος, η κίνηση δημιουργείται από εσάς, από το κέντρο του σώματος και της κοιλιάς σας.  Tο Pilates Class είναι εξατομικευμένη μέθοδος. Ο εκπαιδευτής παρακολουθεί από κοντά τον ασκούμενο και διορθώνει κάθε λεπτομέρεια. Γενικά, σε αρχικό επίπεδο, όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο γι΄ αυτό θα γίνουν μικρά και διαφορετικά τμήματα. 

Υπάρχουν επίσης τα προγράμματα: 

Ασκήσεις ενδυνάμωσης χωρίς βάρη και απώλειας θερμίδων για άνδρες και γυναίκες

Dance Fitness από την χορογράφο Μαριμίλλη Ασημακοπούλου – Δηλώστε συμμετοχή! 

Μαθήματα χοροθεάτρου με την Μαριμίλλη Ασημακοπούλου – Ξεκίνησε το πρώτο μάθημα

Πρόγραμμα εκγύμνασης «Fitness Dance Mom & Baby!»

Απειλούν τη ζωή σου ή της οικογένειας σου; Αυτοάμυνα Raptor krav maga από τον Γιώργο Μιμμή – Δείτε τα βίντεο

Pilates-poster

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο