Αθλητισμός

2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» για παιδιά!

15 και 16 Μαΐου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το 2o ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαΐου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή παίζουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών συμμετέχουν σε ένα γιορτινό αγωνιστικό διήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για μία διοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Σ΄αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Το συμβολικό αντίτιμο εισόδου είναι 2€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Και σε αυτή τη διοργάνωση χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων για τα παιδιά που αγωνίζονται στο τουρνουά αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.

Το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις  3 & 4 Απριλίου 2014, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 60 ομάδων και 1020 μαθητών – μικρών ποδοσφαιριστών. Τις βραβεύσεις των παιδιών που συμμετείχαν πραγματοποίησαν οι διάσημοι ποδοσφαιριστές, Κ. Κατσουράνης, Π. Γκαρσία, Μ. Λίνο, Γ. Σεμερτζίδης, Φ. Κατεργιαννάκης.

Για προπώληση εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο