Ζώδια

Ποια ζώδια θα «έσπαγαν» την καραντίνα, προκειμένου να δουν το ταίρι τους;

Μπορεί να πρέπει, αυτό το διάστημα, να κρατήσουμε αποστάσεις από όλους, όμως κάποιοι είναι ήδη στην πόρτα, καθ’ οδόν για το ραντεβού με τον έρωτά τους. Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι εκείνα που θα θα «έσπαγαν» την καραντίνα για χάρη του αγαπημένου τους προσώπου:

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ

Βασικά την έχει ήδη σπάσει… και μάλιστα δεν έχει συμπληρώσει ούτε βεβαίωση μετακίνησης, που λέει ο λόγος! Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μακριά από το ταίρι του και να περιμένει επ’ αόριστον για να το συναντήσει. Το πάθος του και τα συναισθήματα του δεν καταπιέζονται. Η απαγόρευση του δημιουργεί έξαψη! Δεν θα κάτσει να το πολυσκεφτεί, οι «γενναίες» αποφάσεις πρέπει να είναι και γρήγορες. Στην πραγματικότητα θα την έσπαγε και χωρίς ταίρι, άλλωστε δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιο καινούριο, ακόμη και αν είναι μειωμένη η κίνηση στους δρόμους.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αντέχει μακριά από τον έρωτά του ούτε λεπτό! Σίγουρα θα τη σπάσει. Δεν διανοείται να μείνει μόνος του τόσες μέρες χωρίς ένα χάδι, μια αγκαλιά… Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα, γι’ αυτό είναι οι σύντροφοι. Και επιπλέον, γιατί έτρεχε να πάει κομμωτήριο και να αγοράσει καλλυντικά, ρούχα και τα συναφή; Για να είναι κλεισμένος στους τέσσερεις τοίχους; Όχι βέβαια! Κουκλάκι ζωγραφιστό και μοσχοβολιστό θα γίνει και θα βγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα σπάσει την καραντίνα και θα συναντήσει το άλλο του μισό, το άλλο μισό όμως δεν θα συναντήσει τον Σκορπιό. Πώς γίνεται αυτό; Γιατί είναι η ιδανική εποχή, με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, για παρακολούθηση! Πήγε πράγματι σουπερμάρκετ, όπως του είπε; Tώρα θα φανεί η αλήθεια! Ακόμη όμως και εάν δεν πρόκειται για έλεγχο, πάλι θα θελήσει να συναντηθεί με το ταίρι του, αφού μακριά του αισθάνεται μισός! Η αγάπη του Σκορπιού τελειώνει με το θάνατο, όχι με την καραντίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλείνεται η θάλασσα σε μπουκάλι; Όχι! Ε, ούτε κι ο Τοξότης στο σπίτι. Σε αντίθεση με τους περισσότερους έχει ακόμη μπόλικη ενέργεια και ψυχολογική και σωματική, ενώ καταφέρνει να διατηρεί την αισιοδοξία του, γιατί λοιπόν να  στερηθεί τον άνθρωπο του;  Θα συναντηθεί με το ταίρι του, θα κάνουν και τις βόλτες τους όσο τους παίρνει και θα οργανώνουν για ώρες το ταξίδι που θα κάνουν μόλις τελειώσει η καραντίνα.

UniPro  δίπλα σου όπου κι αν είσαι!

ceid-courses.gr

Διαβάστε επίσης

Ζώδια: Εσύ ξέρεις ποια είναι η super δύναμη σου?

Υπουργός Παιδείας: Δωρεάν η παρακολούθηση της τηλεκπαίδευσης μέσω σταθερού και κινητού τηλεφώνου

Υπουργείο Παιδείας: Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

UNIPRO: Γιατί είναι η πρώτη επιλογή στην Ελλάδα, για Φοιτητικές Εργασίες – Projects – Πτυχιακές – Διπλωματικές?

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα όλων των ειδικοτήτων μέσω Ασύγχρονης Διαδικτυακής Διδασκαλίας

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο