Ομορφιά

Πώς να αφαιρείτε την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να επιβαρύνετε τις βλεφαρίδες σας

Makeup artist tips που αποκαλύπτουν πώς να αφαιρείς αποτελεσματικά την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να τρίβεις την επιδερμίδα ή να τραυματίζεις τις βλεφαρίδες σου

Αν αγαπάς το μακιγιάζ, έχεις μελετήσει όλες τις makeup τεχνικές που δίνουν τη σωστή ένταση στο βλέμμα σου, βελτιώνοντας την απόσταση, το μέγεθος και το σχήμα των ματιών σου, ενώ σίγουρα έχεις τελειοποιήσει το αποτέλεσμα κάνοντας τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν πιο μακριές και πυκνές.

Η μάσκαρα, λοιπόν, αποτελεί κύριο συντελεστή για να αποκτήσεις το βαθύ, διαπεραστικό βλέμμα που τόσο επιθυμείς. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, η μάσκαρα που επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις έχει αδιάβροχη σύνθεση, εξασφαλίζοντας ότι το μακιγιάζ θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Η αδιάβροχη μάσκαρα, σε αντίθεση με την κανονική, είναι σχεδιασμένη να αντέχει στο νερό και σε συνθήκες υγρασίας, κάνοντας τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ μια πιο δύσκολη υπόθεση. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Μαθαίνοντας step by step τον τρόπο να αφαιρείς σωστά την αδιάβροχη μάσκαρα, διασφαλίζεις την υγεία τόσο των βλεφαρίδων, όσο και της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

*Mη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Εξειδικευμένη φόρμουλα

Ενώ μερικά από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού προσώπου μπορεί να είναι σε θέση να διαλύσουν ορισμένες αδιάβροχες φόρμουλες, ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσεις αυτούς τους τύπους μάσκαρα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα εξειδικευμένο προϊόν για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Στην συσκευασία ή στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος αναγράφεται πάντα αν αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα.

Βαμβακεροί δίσκοι ντεμακιγιάζ

Σε αυτό το στάδιο, φυσικά και θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσεως. Επενδύοντας όμως σε επαναχρησιμοποιούμενους βαμβακερούς δίσκους ανακαλύπτεις πόσο πιο αποδοτικό είναι το αποτέλεσμα του ντεμακιγιάζ, ενώ παράλληλα συμβάλλεις σε μια περισσότερο φιλική προσέγγιση ομορφιάς για το περιβάλλον.

Ο χρόνος πάνω στα βλέφαρα

Εμποτίζεις τους επαναχρησιμοποιούμενους δίσκους με γενναιόδωρη ποσότητα από το εξειδικευμένο προϊόν ντεμακιγιάζ και τους τοποθετείς απαλά στα βλέφαρα για 1-2 λεπτά. Με τον τρόπο αυτό, η φόρμουλα του ντεμακιγιάζ διασπά τη σύνθεση της αδιάβροχης μάσκαρα και την αφαιρεί πλήρως από τις βλεφαρίδες.

Ευγενικές κινήσεις

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να είσαι αρκετά προσεκτική. Δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές, απότομες και έντονες κινήσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να αφαιρέσεις κάποιες από τις βλεφαρίδες ή να τραυματίσεις την επιδερμίδα σου γύρω από τα μάτια. Επομένως, σκουπίζεις τα βλέφαρά σου απαλά και με αργές κινήσεις. Εφόσον είναι απαραίτητο μπορείς να επαναλάβεις άφοβα ακριβώς την ίδια διαδικασία.

Το υπόλοιπο μακιγιάζ

Μόλις έχεις αφαιρέσει πλήρως την αδιάβροχη μάσκαρα και έχεις ωραίες, καθαρές βλεφαρίδες, αφαιρείς καλά το μακιγιάζ και από το υπόλοιπο πρόσωπο. Στο τέλος, δεν πρέπει να παραλήψεις να ακολουθήσεις με επιμέλεια τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου.

πηγή

Καθημερινά care tips για απαλά, λεία και μεταξένια μαλλιά!

Μετάβαση στο περιεχόμενο