Θέματα ψυχολογίας

Ψυχολογικό τεστ: Ποιο είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άλλοι πάνω σας

H παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει την εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για σας στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας. Όσο ασήμαντες κι αν φαίνονται, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποκαλύπτουν πολλά για τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός μας. Καθένας μας τις ερμηνεύει διαφορετικά – άλλοι πιο αφαιρετικά, άλλοι με τη λογική – κι αυτό τις κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες.

Η παρακάτω εικόνα δεν θα μας πει αν σκεφτόμαστε με το δεξί ή το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, ούτε αν είμαστε πιο δημιουργικοί από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις παρακάτω, αποκαλύπτει αυτό που παρατηρούν οι άλλοι πάνω σου όταν σε γνωρίζουν.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Τι βλέπεις πρώτο;

Αν πρώτα είδες:

1. Ένα άλογο

Αν πρώτα είδες ένα άλογο, το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άλλοι πάνω σου είναι η βλεμματική επαφή που κάνεις. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζεις απρόσιτος/η αλλά όταν οι άλλοι σε γνωρίσουν καλύτερα, καταλαβαίνουν ότι είσαι από τα πιο φιλικά άτομα.

2. Έναν μουσικό

Αν πρώτα παρατήρησες έναν μουσικό, το πρώτο πράγμα που οι άλλοι παρατηρούν επάνω σου είναι η αίσθηση του χιούμορ σου. Μπορείς να κάνεις τους άλλους να γελούν ακόμη κι αν είναι στα κάτω τους. Έχεις το χάρισμα και αυτό αναγνωρίζεται αμέσως.

3. Ένα πρόσωπο

Αυτό που παρατηρούν οι άλλοι πάνω σου στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, είναι το χαμόγελο και η θετική σου αύρα. Είσαι υπέροχος ακροατής και οι άλλοι λατρεύουν να είναι γύρω σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

 

Πρόβατο ή αλεπού; – Το ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει πόσο τολμηροί είστε

 

Ψυχολογικό τεστ: Αναγνωρίζετε τον εγκληματία από μια φωτογραφία;

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο