Θέματα υγείας

Σκληρή φωτογραφία – Σήψη εμφανίστηκε στο πόδι έφηβης μετά από τσίμπημα φιδιού!!!

Δεν είναι όλα τα τσιμπήματα από τα φίδια επικίνδυνα. Ούτε όλα τα φίδια είναι απειλητικά και δηλητηριώδη που μπορούν να σε σκοτώσουν στο… πι και φι!Ένα κορίτσι όμως από τη Βενεζουέλα πέτυχε μια πολύ διαφορετική περίπτωση! Ένα τσίμπημα φιδιού την κατέστησε ανάπηρη… και έχει και συνέχεια…

snake-1

Ένα 13χρονο κορίτσι υπέστη δαγκωνιά από φίδι. Το δάγκωμα προκάλεσε ρήξη σε μια αρτηρία στο πόδι της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έναν “σύνδρομο διαμερίσματος”, δηλαδή οι αυξήσεις πίεσης θαλάμου και της ροής του αίματος στους ιστούς να εμποδίζεται. Αν η βλάβη του ιστού είναι σοβαρή, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της λειτουργίας του σώματος, τμήματος αυτού ή ακόμα και στον θάνατο.

Μετά το δάγκωμα, το κορίτσι εμφάνισε σοβαρή νέκρωση και θάνατος των κυττάρων σε μια εντοπισμένη περιοχή ενός ιστού ή οργάνου λόγω του τραυματισμού. Αυτό προκάλεσε θάνατο στο πόδι της και να γίνει σάπιο. Οι παραδοσιακές θεραπείες δεν λειτούργησαν ούτε ο ένας μήνας που βρισκόταν σε νοσοκομειακή περίθαλψη. Η θλιβερή είδηση είναι το πόδι της, θα πρέπει να ακρωτηριαστεί, λόγω της σοβαρή νέκρωσης του ιστού. Εάν δεν απομακρυνθεί, μπορεί να πεθάνει λόγω του δηλητηρίου.

snake

Απ’ ότι φαίνεται, δε δόθηκε στο κορίτσι κατευθείαν θεραπεία μετά το θανατηφόρο τσίμπημα και το κόστος ήταν μεγάλο…

Μετάβαση στο περιεχόμενο