Πρόσωπα της πόλης

Σπουδαίες διακρίσεις για καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών!

Διάκριση μελών ΔΕΠ Τμήματος Φιλοσοφίας
Η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας κα. Ευγενία Μυλωνάκη ανέλαβε καθήκοντα ως συνεπιμελήτρια της φιλοσοφικής σειράς Why Philosophy Matters στον διεθνούς φήμης εκδοτικό οίκο Bloomsbury Publishing. Ο εκδοτικός οίκος Bloomsbury Publishing είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους εκδοτικούς οίκους της Μεγάλης Βρετανίας με γραφεία στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Νέο Δελχί, την Οξφόρδη και το Σύδνευ.  Συγγραφείς του έχουν κερδίσει τα βραβεία Nobel, Pulitzer και Booker. Η σειρά Why Philosophy Matters έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία της φιλοσοφικής σκέψης για την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων που επηρεάζουν τόσο την καθημερινή μας ζωή όσο και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Επικ. Καθηγητής κ. Mark Michalski εξελέγη ισόβιο μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Martin Heidegger Gesellschaft στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.

Ο Καθηγητής κ. Παύλος Κόντος επελέγη ως International Visiting Scholar στο Stanford Humanities Center.

Διακρίσεις μελών ΔΕΠ Τμήματος Φυσικής
Η δημοσίευση με τίτλο«Platinumfree photoelectrochromic devices working with copperbased electrolytes for ultrastable smart windows» (https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2021/ta/d1ta03544d), στην οποία συμμετέχουν οι  κ.κ. Γ. Συρροκώστας, Επικ. Καθηγητής και Γ.  Λευθεριώτης, Καθηγητής του Τμήματος Φυσικής, αναδείχθηκε στο 5% των εργασιών με τις περισσότερες αναφορές για το 2022, των περιοδικών που ανήκουν στο Royal Society of Chemistry. Το εν λόγω άρθρο δημοσιεύθηκε στο Journal of Materials Chemistry A (impact factor 11.6, acceptance rate 20%).

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook:  juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασιλική Γούλα ” Ο σύλλογος είναι σαν παιδί μου…” Το μήνυμα Run to change diabetes και η συνεργασία με το Make A wish!

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο