Θέματα υγείας

Στις 29/8/15 θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του παιδιάτρου Ν. Βαράκη «Να είστε όλοι καλά και τα παιδιά μας καλύτερα!»

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα θηλασμού και γαλουχίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, προσκαλεί εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, σε ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα: “Ας μιλήσουμε για το θηλασμό! Όλα όσα θέλει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!” που διοργανώνει στο νέο του Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας στην Αθήνα!

ΔΗΛΩΣTΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, το Σάββατο 29 Αυγούστου (2015) και ώρες 11:30-13:30, παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, θα μιλήσουμε για το θηλασμό και όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά, ενώ θα κάνουμε και πρακτική εκπαίδευση με κούκλα.

Με προσκεκλημένο ομιλητή τον Παιδίατρο και Διεθνώς Πιστοποιημένο Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, κο Νίκο Βαράκη από το Ρέθυμνο, θα δοθούν απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

– Στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό στις στάσεις θηλασμού.

– Τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών καθώς και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.

Παράλληλα θα γίνει και παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ν. Βαράκη «Να είστε όλοι καλά και τα παιδιά μας καλύτερα!». Μια συλλογή βιωματικών διηγημάτων που ταξιδεύουν τον αναγνώστη στον κόσμο της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού, μυώντας τον με απλό και κατανοητό λόγο στα μυστικά όχι μόνο του θηλασμού και της σωστής διατροφής και ανατροφής των παιδιών, αλλά και της παιδιατρικής και της γονεϊκής τέχνης εν γένει.

varakis_vivlio

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ (απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων).

Απευθύνεται σε: εγκύους 2ου-3ου 3μηνου ή και νωρίτερα αν το επιθυμούν και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-6 μηνών). Προσοχή! Δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενo σεμινάριό μας θηλασμού καθώς η ύλη του πρόκειται για επανάληψη!

Dress Code: Φορέστε άνετα ρούχα και καλτσάκια (στην αίθουσα δεν φοράμε παπούτσια και καθόμαστε σε μαξιλάρες).

Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com. Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) – χάρτης.

seminario

Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνάντηση

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο