Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας έχει μια συνταγή νόστιμη και ιδιαίτερη. Θα μας μαγειρέψει Σολωμό με σαλάτα μελιτζάνας και πιπεριές φλωρίνης. Ένα φαγητό που θα απολαύσετε σίγουρα!
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
4 τεμάχια σολωμό
2 ματσάκια μαϊντανό
1/2 φλυτζάνι τσαγιού μπαλσαμικο
Ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι πάπρικα
Σκόρδο λιωμένες 5 σκελίδες
2 μελιτζάνες
3 πιπεριές Φλωρίνης
Εκτέλεση
1) σε ταψί βάζουμε τον σολωμό φτιάχνουμε το ντρέσινγκ σε μουλτι βάζουμε ελαιόλαδο σκόρδο μαϊντανό μπαλσαμικο αλείφουμε τον σολωμό και ψήνουμε
2) σε ταψί βάζουμε τις μελιτζάνες κομμένες στα δύο και χαραγμένες στο μέσο τους και τις πιπεριές να ψηθούν
3) βγάζουμε τις μελιτζάνες ψημένες και σκάβουμε όλο την ψύχα τους και την βάζουμε σε ένα πιάτο βγάζουμε τις φλούδες από τις πιπεριές και τις βάζουμε και αυτές μαζί με τις μελιτζάνες τα ψιλοκόβουμε όλα μαζί ρίχνουμε το υπόλοιπο ντρέσινγκ που είχαμε βάλει στον Σολωμό αλάτι πιπέρι πάπρικα ρίγανη και σερβίρουμε με τον ψημένο Σολωμό