Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας έχει μια συνταγή για τους μερακλήδες. Θα μας ετοιμάσει ένα νόστιμο σπετσοφάι. Απολαύστε το με κρασάκι και καλή παρέα!
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
2 πιπεριές κίτρινες
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες
1/2 κιλό λουκάνικα χωριάτικα
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
300 γρ κεφαλοτύρι
5 κρεμμύδια ξερά κομμένα φέτες
2 κουτ σουπ πελτέ ντομάτας
1 Κον κασέ
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1) σε ένα τηγάνι βάζουμε τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο να σοταριστούν τα βγάζουμε σε ένα μπολ
2) στο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και κόβουμε φετούλες τα λουκάνικα και τα τηγανίζουμε τα βάζουμε σε ένα μπολ
3) σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο ρίχνουμε τις πιπεριές που έχουμε κόψει μακρόστενα τεμάχια και τα τηγανίζουμε έπειτα ρίχνουμε τον πελτέ τον Κον κασέ αλάτι πιπέρι πάπρικα και λίγο νερό να βράσουν όλα μαζί
4) μόλις είναι έτοιμα ρίχνουμε και τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό και το κεφαλοτύρι κομμένο κύβους να πάρουν ένα βρασμό και μετά σερβίρουμε