Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μαγειρεύει τυροπιτάκια με μπέικον. Μια Νόστιμα και γρήγορη συνταγή για όλη την οικογένεια.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
500γρ φύλλο κρούστας
500γρ φέτα τριμμένη
15 φέτες μπέικον
4 Αυγά
6 κουταλιές κουταλιές σιμιγδάλι
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
Σπορέλαιο
Εκτέλεση
1) σε ένα μπόλ βάζουμε την φέτα τα αυγά το σιμιγδάλι αλάτι πιπέρι πάπρικα και τα ανακατεύουμε.
2) σε ένα τηγάνι βάζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο να σωταριστει και έπειτα το βάζουμε και αυτό μέσα στο μείγμα.
3) κόβουμε σε 15 λωρίδες το φύλλο, βάζουμε με ένα κουτάλι από το μείγμα μας και διπλώνουμε το φύλλο σε τρίγωνο.
4) βάζουμε σπορέλαιο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα τυροπιτάκια μας να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα, τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε χαρτί απορροφητικό και έπειτα σε μια πιατέλα και σερβίρουμε με τοματίνια και μαγιονέζα.
Η συνταγή της μαμάς: Πατάτες στον φούρνο με τυριά – Juniors Club