Μμμμ τι νόστιμο φαγητό θα φτιάξουμε σήμερα; Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
3 κουταλιες σούπας αλεύρι
Χυμό από ένα λεμόνι
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 Φύλλα δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
Εκτέλεση
1) σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και αλευρώνουμε το μοσχάρι και το βάζουμε να σωταριστεί με αλάτι πιπέρι πάπρικα πολύ καλά, να κάνει κρούστα και το σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού
2) ρίχνουμε δύο ποτήρια νερό και τα φύλλα δάφνης και το αφήνουμε να βράσει όταν είναι τελείως μαλακό και έχει μείνει με την σάλτσα του το σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές η ρύζι.