Για τους λάτρεις των ζυμαρικών η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας μαγειρεύει τορτελίνια με τυρί φέτα. Ένα φαγητό γρήγορο και νόστιμο.
Υλικά
1/2 κιλό τορτελίνια
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
300γρ. τυρί φέτα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα ρίγανη
Εκτέλεση
1) σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις πιπεριές να μαραθούν και έπειτα ρίχνουμε και τις ντομάτες, τα σκόρδα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη και τα σωτάρουμε να βράσουν όλα μαζί
2) βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και βράζουμε τα τορτελίνια, όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε δύο κουταλιές από το νερό τους στο τηγάνι και τα ρίχνουμε σουρωμένα και αυτά στο τηγάνι. Μετά προσθέτουμε μέσα την φέτα και ανακατεύουμε να πιούνε τα υγρά τους για τρία λεπτά και σερβίρουμε.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Τρία σνακ για παιδιά που είναι ιδανικά για κολατσιό στο σχολείο