Άσκηση Προτεινόμενο

Super προσφορά!!! Ατομικό πρόγραμμα αερόβιας γυμναστικής και ενδυνάμωσης για άνδρες και γυναίκες!!!

TRX-exercises-1Ένα μοναδικό πρόγραμμα γυμναστικής, σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματος σου, με επίβλεψη και μηδενικά ποσοστά τραυματισμού, βασισμένο στο calistehincs

group-fitness1

Ενδυνάμωση, αερόβια, απώλεια βάρους, απόκτηση ισορροπίας, γράμμωση και όλα αυτά με ασκήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου.  

Super προσφορά  για ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής

μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!!! 

Όσες φορές θες την εβδομάδα όποια ώρα θες!!! Η σχολή calisthenics και αυτοάμυνας είναι καθημερινά ανοιχτή από το πρωί 10:00 

ΣΧΟΛΗ: Raptror krav maga by George Mimmis

πληροφορίες: 6944.020.505 

Καραϊσκάκη 141 και Γεροκωστοπούλου, Πάτρα

Calisthenics-Training-For-WomenΤο σύστημα προπόνησης του calistehincs, περιλαμβάνει ασκήσεις που δεν απαιτούν βάρη αλλά χρησιμοποιείται το ίδιο το βάρος του σώματος για τη μυική ενδυνάμωση, καθώς και trx, σάκος του μποξ, μονόζυγα, δίζυγα, step, λάστιχα, μπάλες κ.α. 

 

Οι ασκήσεις αυτές δρουν με φυσικό τρόπο επιφ20171116_104701έροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σύμμετρο μυϊκή ανάπτυξη όλου του σώματος, αναπτύσσοντας παράλληλα: 

  • εξαιρετικές ικανότητες ισορροπίας
  • συντονισμού νευρομυϊκής συναρμογής και σωματικού ελέγχου.
  • αύξηση της λειτουργικής δύναμης και της οστικής μάζας,
  • ενδυνάμωση των καρδιακών μυών και του συνδετικού ιστού καθώς και
  • αύξηση του μεταβολισμού 
Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της Kαλλισθενικής γυμναστικής.

 

Οι πρώτες ασκήσεις που γίνονται μετά από ένα τραυματισμό, είναι ενδυνάμωσης και αποκατάστασης. Καλό θα είναι να αναφέρει κανείς τον όποιο τραυματισμό στον εκπαιδευτή και να βρίσκεται σε συνεννόηση με το γιατρό του.

28468358_131073781051370_4262880936533372324_n

raptor krav maga mimmisΣτη σχολή  Raptor Krav Maga by George Mimmis, αλλάζεις τη ζωή σου και τον τρόπο σκέψης σου. Μαθαίνεις να βλέπεις τον κίνδυνο και προλαβαίνεις την απειλή. Ενώ αυτό το είδος γυμναστικής, δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σου!

«Όποιος συμμετάσχει στο δίωρο πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από μία ώρα Calisthenics και μία ώρα Krav Maga, ακολουθώντας το πρόγραμμα 3-4 φορές την εβδομάδα, εγγυώμαι προσωπικά ότι θα δει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα του!» δηλώνει ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας Raptor Krav Maga, Γιώργος Μιμμής. 

Στη σχολή διδάσκεται αυτοάμυνα για άνδρες και γυναίκες Raptor krav maga 

Raptor KRAV MAGA by George Mimmis! Η αποτελεσματικότερη αυτοάμυνα διδάσκεται με κλειστά μάτια και στην Πάτρα!

Δείτε τα βίντεο

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο