Παιχνίδια Προτεινόμενο

Συμπληρώστε το γενεαλογικό σας δέντρο – Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει!!!

Μια όμορφη ενασχόληση για τα παιδιά είναι το γενεαλογικό δέντρο. Μαθαίνουν ποια είναι τα μέλη της οικογένειας τους και πολλές φορές όταν έχουν θέσει περιορισμένες θέσεις στο δέντρο το οποίο έχουν φτιάξει, τότε επιλέγουν τα μέλη τα οποία θέλουν υπάρχουν μέσα στο οικογενειακό δέντρο. 

Η δομή ενός σωστού οικογενειακού δέντρου ξεκινά πρώτα από του Α’ βαθμού συγγένειας, με τα μέλη μαμά, μπαμπά, αδέλφια να εμφανίζονται πιο κοντά στο πρόσωπο το οποίο έχει αναλάβει τη σύνθεση του. Έπειτα, είθισται να τοποθετούνται οι παππούδες και οι γιαγιάδες της οικογένειας και αμέσως μετά οι αγαπημένοι θείοι και θείες με τα ξαδέλφια. Κάποιοι προσθέτουν και τον/τη νονά/νονό και καλά κάνουν, γιατί η θέση του/της πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί.

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

Θέλοντας να σας κάνουμε δημιουργική αυτή την ημέρα αλλά και τις επόμενες, το juniorsclub.gr σας παρουσιάζει ένα δέντρο για το κατεβάσετε και να κάνετε εκεί τη δική σας σύνθεση των ατόμων που αποτελούν την οικογένεια σας. 

Πολλοί μπορούν να το ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν ένα δικό τους δέντρο!!! 

Διαλέξτε το δέντρο που σας αρέσει:

family-tree-2-juniorsclub

family-tree-4-juniorsclub

family-tree-7-juniorsclub

family-tree-1-juniorsclub

family-tree-6-juniorsclub

family-tree-3-juniorsclub

family-tree-5-juniorsclub

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί αρέσουν τόσο οι δεινόσαυροι στα μικρά παιδιά;

Μετάβαση στο περιεχόμενο