Ομορφιά

Συμβουλές ομορφιάς για το γιορτινό μακιγιάζ σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι πάντα οι μέρες που προσφέρονται για να δείχνετε λαμπερές και εντυπωσιακές. 

Από το party του γραφείου στο οποίο πρέπει να πάτε μέχρι και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις,  το σίγουρο είναι ότι σε κάθε εμφάνισή σας θέλετε να δείχνετε περιποιημένες και προσεγμένες. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε το ιδανικό βάψιμο για τις μέρες αυτές, χωρίς να δείχνετε υπερβολικά βαμμένες, ακολουθώντας απλά βήματα.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο primer για την επιδερμίδα σας. Το primer είναι από τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν από οτιδήποτε άλλο έτσι ώστε να είστε σίγουρες ότι το βάψιμό σας θα έχει διάρκεια και ότι θα μείνει σταθερό.

Η περίοδος των εορτών είναι ιδανική για να δώσετε λίγο περισσότερο λάμψη στο πρόσωπό σας. Αντί για ένα foundation με matte αποτέλεσμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά δοκιμάστε ένα με λαμπερό τελείωμα. Θα συμπληρώσει ιδανικά το εορταστικό σας βάψιμο.

Στην περίπτωση που θέλετε το βάψιμό σας να είναι μεν γιορτινό και λαμπερό, αλλά όχι έντονο, μπορείτε να αποφύγετε να τονίσετε πολύ τα μάτια και τα χείλη σας και να τονίσετε τα μήλα του προσώπου σας με ένα πιο ιδιαίτερο ρουζ. Μην μείνετε σε κλασσικά χρώματα του ρουζ αλλά επιλέξτε κάποιο με ιδιαίτερη λάμψη.

Εάν θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας, από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι το cat eye look. Το συγκεκριμένο look δεν είναι κατάλληλο μόνο για τις ημέρες των γιορτών βέβαια καθώς θεωρείται pass – partout, μπορείτε όμως να διαλέξετε κάποιο eyeliner με glitter έτσι ώστε να κάνει το βάψιμό σας ακόμα πιο γιορτινό.

Ο κανόνας που ισχύει με τη μάσκαρα είναι πως όσο περισσότερη τόσο το καλύτερο. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αρκετή για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας και παίξτε και με διάφορα χρώματα όπως το σκούρο μπλε και το μοβ για να δώσετε έναν πιο ιδιαίτερο τόνο στο βάψιμό σας.

Για εσάς που θέλετε να τονίσετε τα χείλη σας είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο είναι το κατεξοχήν γιορτινό χρώμα ενώ είναι ένα από τα χρώματα που φέτος αποτελούν τάση για τα κραγιόν. Επιλέξτε λοιπόν ένα κραγιόν σε βαθύ κόκκινο χρώμα για να συμπληρώσετε το βάψιμό σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο