Ενημέρωση Επικαιρότητα

Τα νεογέννητα Ρωμαίος και Ιουλιέτα έκαναν θεματική φωτογράφιση – Δείτε τις φωτογραφίες

Ονομάζονται Ρωμαίος και Ιουλιέτα και μόλις μερικές ώρες μετά την γέννησή τους έγιναν θέμα στα μέσα ενημέρωσης για την… πρωτότυπη ιστορία τους.
 
Χωρίς οι γονείς τους να γνωρίζονται καν μεταξύ τους, τα νεογέννητα βρέθηκαν δίπλα – δίπλα στο ίδιο μαιευτήριο στις ΗΠΑ, όταν οι νοσοκόμες παρατήρησαν την μοναδική σύμπτωση: Το αγοράκι ονομαζόταν Ρωμαίος (Romeo) και το κοριτσάκι Ιουλιέτα (Juliet)!
 
romeo-juliet-photoshoot
 
Η συνέχεια της ιστορίας ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη: Μια θεματική φωτογράφιση, με θέμα τι άλλο από το κλασικό έργο του Σέξπιρ, στο οποίο «πρωταγωνιστούν» τα ονόματά τους.
 
Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε ενώ τα μωρά είναι μόλις λίγων ημερών και ήδη έχει γίνει viral. Τα κοστούμια τους και ειδικά τα στέμματά τους, μια κορώνα για τον Ρωμαίο και ένα στεφάνι από λουλούδια για την Ιουλιέτα ολοκλήρωσαν το αποτέλεσμα, που είναι οι πιο γλυκές εικόνες που έχετε δει.
 
romeo-juliet-photoshoot-kanoniki
 
«Τα πήγαν περίφημα, κάτι σπάνιο για παιδάκια που δεν είναι δίδυμα. Κρατιούνταν από το χεράκι και δεν έκλαψαν καθόλου μέχρι να τελειώσουμε» δήλωσε η φωτογράφος Cassie Clayshulte.
 
 
 
 
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο