Βιβλίο

Τα βιβλία που αγαπήθηκαν την χρονιά που πέρασε!

Τα 10 αγαπημένα βιβλία του αναγνωστικού κοινού

Μετρώντας αντίστροφα τις ημέρες για τον καινούριο χρόνο, ας δούμε τα 10 αγαπημένα βιβλία του αναγνωστικού κοινού για την χρονιά που μας πέρασε.

Βιβλία ρομαντικά, μυστηρίου, επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης είναι ορισμένες από τις θεματικές που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Έτοιμ@ για το countdown της χρονιάς;

Νο. 10

Ο Mr Tan μας εντυπωσίασε με ένα ακόμη βιβλίο της Αντέλ, η οποία επιστρέφει για να τα κάνει όλα άνω κάτω. Αυτή τη φορά όμως, διστάζει, καθώς θέλει να εκφράσει τη φλογερή της αγάπη στον καινούριο της τάξης της. Ένα παιδικό βιβλίο με έντονες δόσεις χιούμορ για κάθε (παιδική) βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 9

Η πρωτοπόρος του climate fiction Maja Lunde κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και την παγκόσμια αναγνώριση με μια ιστορία που μας διηγείται τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα δυνατό οικολογικό μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 8

Το Σπάσε τον Πάγο λατρεύτηκε από την πρώτη στιγμή! Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα από τη Hannah Grace, στο οποίο γρήγορα η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται και οι πρωταγωνιστές ζουν το πάθος σε κάθε σελίδα του βιβλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 7

H Kristin Hannah, η συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ το Αηδόνι, μας ταξιδεύει σε μια μικρή πόλη με πρωταγωνιστές μία μητέρα, τα δύο παιδιά της και ένα καινούριο πρόσωπο που τους αλλάζει όλη τη ζωή. Ένα φωτεινό, συγκινητικό μυθιστόρημα για τον πόνο της απώλειας και τη δύναμη της ελπίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 6

Top10 χωρίς τον Βασιλιά δεν γίνεται! Μας καθήλωσε με το νέο του μυθιστόρημα, το Παραμύθι. Ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι κληρονομεί τα κλειδιά για έναν παράλληλο κόσμο, όπου το καλό συγκρούεται με το κακό.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 5

Τα ταξίδια στον χρόνο είναι δυνατά στο Πριν κρυώσει ο καφές!

Μια γλυκιά, συγκινητική ιστορία από τον Τοσικάζου Καβαγκούτσι, που μας κάνει να αναρωτηθούμε τι θα αλλάζαμε αν ταξιδεύαμε πίσω στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 4

Νομίζατε πώς τον ξέρατε; Η επίσημη βιογραφία του Elon Musk, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, μας επέτρεψε να μπούμε στο μυαλό του διάσημου και εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου μέσα από την πένα του Walter Isaacson, που για 2 ολόκληρα χρόνια είχε γίνει η σκιά του.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 3

Η Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της Rodial Group και επενδύτρια στο show του Ant1, Dragons’ Den, μας διηγείται το δικό της success story, απομυθοποιώντας τη… γρήγορη επιτυχία. Ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης το οποίο μας υπενθυμίζει την αξία της προσήλωσης στους στόχους μας.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 2

Όπως όλ@ περιμέναμε, η σειρά Twisted και η Ana Huang ξεχώρισαν το 2023. Η σειρά έχει κατακτήσει το κοινό του TikTok και πολλά εκατομμύρια αναγνωστών παγκοσμίως. Κάθε ιστορία Twisted είναι γεμάτη ένταση, ερωτισμό και σασπένς.

Διαβάστε περισσότερα

Νο. 1

Η απόλυτη κορυφή ανήκει σε ποιον άλλον; Τον Robert Kiyosaki!

Ο Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς επέστρεψε με μια επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του. Το βιβλίο παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο, ενώ περιέχει νέο υλικό, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς.

Διαβάστε περισσότερα

 

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

 

Το Christmas Wonderland ανοίγει τις πύλες του στο Royal Theater!!!

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του κάνουν rappel και χαρίζουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται

Μετάβαση στο περιεχόμενο