Βιβλίο

Το παραμύθι «Η μικρή Ελένη μεγάλωσε» της Μαρίας Πλούγαρλη

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Θερμαϊκός» το παραμύθι της Μαρίας Πλούγαρλη με τίτλο «Η μικρή Ελένη μεγάλωσε».

Πρόκειται για μία ιστορία με πρωταγωνίστρια τη γνωστή σε όλους μας μικρή Ελένη, η οποία όμως έχει πια μεγαλώσει! Το παραμύθι χωρίζεται σε τρία μέρη με διαφορετικό κάθε φορά ηθικό δίδαγμα.

Η συγγραφέας με έμμετρο λόγο και με ποιητικό και απλό τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει όμορφες εικόνες και να δώσει μια άλλη προοπτική σε επίκαιρα θέματα όπως είναι το μπούλινγκ, οι φοβίες των παιδιών και οι ανασφάλειές τους.

Βιογραφικό Μαρίας Πλούγαρλη

Η Μαρία Π. Πλούγαρλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά. Σπούδασε στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με τη διδασκαλία γερμανικών καθώς και με τη συγγραφή παραμυθιών και ποιημάτων. Το βιβλίο «Η μικρή Ελένη μεγάλωσε» αποτελεί το πρώτο της παραμύθι, στο οποίο συμμετέχει ενεργά και στην εικονογράφηση δημιουργώντας τους χαρακτήρες του.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Βιογραφικό Ευρωπίας Κοκονά

Η Ευρωπία (Πόπη) Κοκονά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Πέλλα Γιαννιτσών. Με σπουδές στο σχέδιο και την ιστορία της τέχνης δούλεψε ως σχεδιάστρια ρούχων στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και χρόνια διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά και ενήλικες.

Μαρία Π. Πλούγαρλη

Η μικρή Ελένη μεγάλωσε

Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2023

Εικονογράφηση: Ευρωπία Κοκονά & Μαρία Π. Πλούγαρλη

Επιμέλεια: Σοφία Τριανταφύλλου

ISBN: 978-618-5607-18-0

Σελ. 64

Διαστάσεις: 21cm x 29cm

Τιμή: 15.00€

Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο