Θέματα ψυχολογίας

Το ζώο που διακρίνετε πρώτο φανερώνει αυτό που σας θυμώνει περισσότερο!

Η συμπεριφορά, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας είναι αυτά που κάνουν μοναδική και ξεχωριστή την προσωπικότητά μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρείται ότι παραμένουν αρκετά συνεπή σε όλη μας τη ζωή. Όσον αφορά τον θυμό, έχουμε επίσης ένα μοναδικό έναυσμα που είναι υπεύθυνο για την έντονη εκδήλωση θυμού και αυτό το τεστ θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το δικό σας.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Τo ζώο που θα δείτε πρώτο στην εικόνα θα αποκαλύψει αυτό τον λόγο που πυροδοτεί τον θυμό σας.

Ποιο βλέπετε πρώτα;

Αν είδατε την αρκούδα

 

Είστε ένα άτομο που φροντίζει τους άλλους γύρω του. Είστε μια πολύπλοκη προσωπικότητα και γνήσιος χαρακτήρας. Παρόλο που δίνετε προτεραιότητα στην οικογένεια και τους φίλους σας, δεν αφήνετε κανέναν να πατήσει τα όρια σας. Δεδομένου ότι έχετε αγνή καρδιά, δεν μπορείτε να αντέξετε ανθρώπους που είναι χειριστικοί, ψεύτικοι ή τα πισώπλατα μαχαιρώματα τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο θυμός σας πυροδοτείται από τα ναρκισσιστικά άτομα.

Αν είδατε το ψάρι

Είστε άνθρωπος που χρησιμοποιεί τη φαντασία, την εξυπνάδα αλλά και την κοινή λογική για να λάβει αποφάσεις και να λύσει όλα προβλήματα. Δεν αντέχετε τους σαρκαστικούς ανθρώπους, αυτούς που δεν θέλουν να βοηθήσουν, αυτούς που μαλώνουν συνεχώς και αυτούς που γελούν εις βάρος των άλλων. Το ερέθισμα που προκαλεί τον θυμό σας είναι οι ανόητοι άνθρωποι.

Αν είδατε το καγκουρό

Εύκολα θα σας περιέγραφε κανείς ως ανιδιοτελείς ανθρώπους με αγνή καρδιά. Ανεξάρτητα με όσα περάσατε ή περνάτε στη ζωής σας, δεν αφήνετε το παρελθόν σας να σας ρίξει. Σας αρέσει να συναναστρέφεστε ανθρώπους που είναι προσγειωμένοι και πιστοί σε εσάς. Οι ψεύτικοι φίλοι και οι ψεύτες γενικά, απλά δεν έχουν θέση στη ζωή σας και αυτός είναι ο λόγος που η προδοσία είναι το βασικό αίτιο του θυμού σας.

Αν είδατε το λιοντάρι 

Είστε θαρραλέοι στην καρδιά και άτομα που δεν τους αρέσει να εγκαταλείπουν ότι αγαπούν, ακόμα και τους στόχους τους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ευγενική καρδιά. Έτσι, αυτό που μπορεί να πυροδοτήσει το θυμό σας είναι το να αναγκαστείτε νατα παρατήσετε.

Αν είδατε το δελφίνι

Είστε άτομα που βασίζεστε στη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας, ενώ επικεντρώνεστε μόνο στην πρωτοτυπία. Αυτό που αντιπαθείτε περισσότερο από όλα, είναι οι άνθρωποι που αλλάζουν τον εαυτό τους απλά για να ταιριάξουν με ένα πλήθος ή ακόμα και για να ευχαριστήσουν τους άλλους, κάνοντας του τη χάρης. Έτσι, το κύριο ερέθισμα του θυμού σας είναι τα άτομα που δεν είναι αυθεντικά.

Αν είδατε μια αλεπού

Είστε ανοιχτοί στο να μάθετε νέα πράγματα από τους άλλους, είτε εκείνοι είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών, είναι είτε απλοί φύλακες χώρων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αντέξετε τους ανθρώπους που εκφοβίζουν τους άλλους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει τους ίδιους σας τους γονείς. Πάντα βάζετε τη λογική πάνω από όλα τα άλλα. Ωστόσο, ο θυμός σας μπορεί εύκολα να πυροδοτηθεί από αυταρχικούς ανθρώπους.

Αν είδατε τη γάτα

Παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι είστε ντροπαλοί, στην πραγματικότητα δεν σας αρέσει να μιλάτε τόσο πολύ. Δεν θέλετε την προσοχή των άλλων ανθρώπων, προτιμάτε να ζήσετε τη ζωή με τον δικό σας τρόπο, χωρίς να ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι. Γι’ αυτό ο θυμός σας μπορεί να πυροδοτηθεί από άτομα που μιλάνε πολύ.

 

 

Αν είδατε έναν αετό

Θέτετε υψηλούς στόχους στη ζωή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μείνετε μόνοι. Δεν αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά τείνετε να είστε συγκεντρωμένοι και ακριβείς στην προσέγγισή σας. Δεν υπάρχει χρόνος για δράματα ή μικροπράγματα για να ασχολείστε και θέλετε οι άλλοι να σκέφτονται όπως και εσείς. Γι’ αυτό το κύριο ερέθισμα του θυμού σας είναι το δράμα και όταν κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκες.

Αν είδατε τον ελέφαντα

Παρόλο που μπορεί να φαίνεστε τρομακτικοί, είστε ακριβώς το αντίθετο: ευγενικοί, στοργικοί και έμπιστοι. Έχετε σταθερή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό που πυροδοτεί το θυμό σας είναι η κακή συμπεριφορά και για αυτό δεν συγχωρείτε εύκολα τους αγενείς ανθρώπους.

Αν είδατε ένα κουνέλι

Με την δημιουργική, ενθουσιώδη και δυναμική ψυχή σας, έχετε την τάση να γελάτε και να σκορπίζετε την ευτυχία γύρω σας. Γι’ αυτό δεν σας αρέσουν τόσο οι άνθρωποι που φέρνουν θλίψη ή οποιαδήποτε άλλη αρνητικότητα στη ζωή σας. Το κύριο αίτιο του θυμού σας είναι οι αρνητικοί άνθρωποι.

Αν είδατε την καμηλοπάρδαλη

Είστε ευγενικά άτομα και περιμένετε το ίδιο από τους άλλους, ενώ αποφεύγετε τους ανθρώπους που δεν σέβονται τη ζωή και τον χρόνο σας. Επιπλέον, δεν αντέχετε όσους αναζητούν τις αδυναμίες των άλλων και τις χρησιμοποιούν προς όφελός τους, φέρνοντας τις ανασφάλειές τους εναντίον τους. Γι’ αυτό οι χειριστικοί άνθρωποι είναι το αίτιο του θυμού σας.

Επιμέλεια: Αναστασία Παπαγεωργίου

Πηγή: Bright Side

Το βίντεο με τους κύβους που ξεγελάει το μάτι και έχει γίνει viral – Δείτε το!

Διαλέξτε το αγαπημένο σας γλυκό και δείτε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο