Ζώδια

Τύχη και αφθονία θα έχουν αυτά τα ζώδια τον Ιανουάριο

Tο 2024 ξεκίνησε με τον Δία ορθόδρομο στο ζώδιο του Ταύρου

Αυτό σημαίνει ότι τα σταθερά ζώδια θα βιώσουν μια θετική ροή ενέργειας που μπορεί να τα βοηθήσει να επεκταθούν και να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα υπάρξουν μερικές αξιοσημείωτες διελεύσεις, όπως η ορθόδρομη πορεία του Ερμή την 1η Ιανουαρίου και η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 4 Ιανουαρίου. Ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23 του μήνα, δίνοντας στα σταθερά ζώδια περισσότερη ώθηση για να παραμείνουν μπροστά και να τροφοδοτήσουν τη φιλόδοξη πλευρά τους. Τέλος, η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 23 του μήνα, επιτρέποντας στα ζώδια της Γης να είναι πιο παραγωγικά.

Ταύρος

Εισέρχεστε σε μια νέα εποχή και όλοι βλέπουν την ανάπτυξη και την αλλαγή. Το να αγκαλιάσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά θα μπορούσε να είναι ευεργετικό αυτό το διάστημα, καθώς αποδέχεστε χωρίς κριτήρια αυτό που πραγματικά είστε. Με τον Δία ακόμα στο ζώδιό σας, αυτή είναι η περίοδος που μπορείτε να συνεχίσετε στο δρόμο της επέκτασης και της ανάπτυξης. Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζε το ζώδιό σας από τις αρχές του 2023 και οι γνώσεις που αποκτήσατε έκτοτε σας επέτρεψαν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με διαφορετική νοοτροπία. Ο Δίας θέλει να είστε πιο ανοιχτές στο να βιώσετε νέα έμπειρίες και να εκτιμήσετε όσα μάθατε μέχρι τώρα στη ζωή.

Παρθένος

Ο Ιανουάριος θα σας χαρίσει αφθονία και πολύ χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με την αυτοφροντίδα και την αγάπη. Ο Κρόνος αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις σχέσεις και σας μαθαίνει να αγαπάτε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας. Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, βοηθώντας σας να αποκτήσετε ηρεμία και χαρά από το σπίτι. Στη δουλειά σας, ούσες κοντά στους συναδέλφους και τους φίλους σας, θα αποδείξετε ότι μπορείτε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Οι άνθρωποι θα σέβονται το εργασιακό σας ήθος κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων, ειδικά όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Αιγόκερω στις 23 του μήνα. Ο Δίας στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε οτιδήποτε σας παθιάζει. Θα μπορούσε να είναι αυτή μια γόνιμη περίοδος για να ακολουθήσετε ένα πτυχίο ή να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση ενός τρέχοντος πτυχίου.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας μεταμόρφωσης για όλα τα σταθερά ζώδια που θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την πορεία σας προς την αυτογνωσία. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας αργότερα μέσα στον μήνα αντανακλά την έναρξη ενός νέου κύκλου, μαζί με τα γενέθλιά σας. Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας όπου θα εκτιμήσετε την επιτυχία σας και τον εαυτό σας. Η επίτευξη αυτής της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και σπιτιού γίνεται ευκολότερη μέχρι τον Μάιο. Η εποχή του Υδροχόου θα σας επιτρέψει να εργαστείτε με ρυθμούς που θα σας φαίνονται διαχειρίσιμοι και λιγότερο αγχωτικοί σε σύγκριση με πέρυσι, όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο. Αισθάνεστε ότι σας υποστηρίζουν και σας εκτιμούν οι συνεργάτες και οι φίλοι.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η «φριτέζα του διαστήματος»: Οι … διαστημικές τηγανητές πατάτες του ΑΠΘ

200 χρόνια από τη «βάφτιση» του πρώτου δεινόσαυρου – Τι έχουμε μάθει από τότε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο