«Η 12χρονη κόρη μας είναι πολύ θυμωμένη και αντιδραστική. Δεν είναι πρόθυμη να ακολουθήσει τους κανόνες και μισεί το check in », λέει η Jennifer. «Όταν είναι θυμωμένη, δεν μπορεί να ελέγξει τις παρορμήσεις της και θα μας επιτεθεί».
Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία όπου πρωταγωνιστεί μια οικογένεια με μια έφηβη 12 ετών όπου είναι αντιδραστική και θυμωμένη με τους γονείς της.
Το 12χρονο κορίτσι πραγματικά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην οικογένεια της, γι΄ αυτό οι γονείς της ζήτησαν βοήθεια από τον Dr Phill.
Εδώ το reality έχει να κάνει με τις ιστορίες ανθρώπων όπου αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα. Ο Δρ Phil χρησιμοποιεί τη δύναμη της τηλεόρασης για να πει συναρπαστικές ιστορίες για πραγματικούς ανθρώπους.Μη ξεχνάτε όμως ό,τι μιλάμε για τηλεοπτικό προϊόν όπου παρουσιάζει τις ζωές παιδιών – οικογενειών – ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση.
Αυτή η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση και θεωρεί ό,τι με αυτόν τον τρόπο, θα βρεθεί λύση για τη συμπεριφορά του παιδιού… Η σύγκρουση είναι τόσο μεγάλη και χρειάζεται η παρέμβαση του Dr. Phil;
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Ο σύζυγος της Jennifer, David, λέει ότι στον κόσμο της κόρης τους, όλα περιστρέφονται γύρω της. «Όλα είναι καλά μέχρι να γυρίσει ο διακόπτης. Μόλις συμβεί αυτό, τα πράγματα καταλήγουν στο χάος », λέει.
«Δεν είναι αυτό που κάνετε. Είναι αυτό που δεν κάνετε », λέει ο Δρ Phil στους γονείς
Περισσότερα από την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο – και δείτε πώς αντιμετωπίζει η έφηβη τους γονείς της.
Η εκπομπή Dr. Phil παρέχει το πιο ολοκληρωμένο φόρουμ για θέματα ψυχικής υγείας στην ιστορία της τηλεόρασης. Για πάνω από μια δεκαετία, ο Δρ McGraw χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της τηλεοπτικής προβολής για να κάνει τη ψυχολογία προσβάσιμη και κατανοητή στο ευρύ κοινό αντιμετωπίζοντας σημαντικά προσωπικά και κοινωνικά ζητήματα.
Χρησιμοποιώντας την κορυφαία του εκπομπή ως εργαλείο διδασκαλίας, στοχεύει στα κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας, συμπεριλαμβανομένων των «σιωπηλών επιδημιών» του εκφοβισμού, της κατάχρησης ναρκωτικών, της ενδοοικογενειακής βίας, της κατάθλιψης, της κακοποίησης παιδιών, της αυτοκτονίας και διαφόρων μορφών σοβαρής ψυχικής ασθένειας .
Διαβάστε επίσης:
7 λέξεις που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τους έφηβους!
Κρίση πανικού: Τα συμπτώματα σε ένα βίντεο με πραγματικές μαρτυρίες
Έρευνα: Γιατί οι γονείς πρέπει να απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις του παιδιού;
Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας – Τι λένε τα στατιστικά στοιχεία για την Ελλάδα
Έφηβοι και επικίνδυνη συμπεριφορά: Γιατί το κάνουν αυτό;