Ζώδια

Ζώδια: Ο Ερμής σε τρίγωνο με Δία στις 10/5, φέρνει Τύχη σε επικοινωνίες και επαφές!

Το Τρίγωνο Ερμή-Δία στις 10/5, φέρνει ωφέλιμες εξελίξεις και ευκαιρίες στην κατάκτηση των στόχων σας, σύμφωνα με το oroskopos.gr

Το Τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Δία στον Αιγόκερω, την Κυριακή 10 Μαΐου 2020, θα μας δώσει αισιοδοξία και τύχη σε όλα τα επικοινωνιακά θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε στόχους!

Στις επαφές και στις συζητήσεις μας, είμαστε πλέον πιο κατανοητοί, οξυδερκείς, ετοιμόλογοι, αποτελεσματικοί, πειστικοί και γεμάτοι έξυπνες και ωφέλιμες ιδέες! 

Παράλληλα η αυξημένη αισιοδοξία, μας κάνει να καταφέρνουμε να αναγνωρίζουμε ευκαιρίες και δυνατότητες που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα και τα σχέδια μας! 

Διαπροσωπικές σχέσεις βελτιώνονται και οι επικοινωνίες-συμφωνίες, φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα! 

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, ιδίως του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων 

ΚΡΙΟΣ: Μία ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή, δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη. Έχεις καταλάβει τι αξίζεις και η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία σε οικονομικό και ερωτικό τομέα! 

ΤΑΥΡΟΣ: Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε καθιστά ικανό να πετύχεις τα πάντα τώρα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους με μία σου λέξη και να επωφεληθείς από αυτούς όπως και όπου επιθυμείς επιθυμείς κοινωνικά.  Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς! 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ανανεώνεσαι και ηρεμείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά και μπορείς επιτέλους να εκφράσεις και να κατακτήσεις τα «θέλω» σου. Κινήσου παρασκηνιακά επικοινωνιακά, προκειμένου να κινηθείς και να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις από φίλους και θετικές εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου που σε απασχολούν. Κάνε συμμάχους, για να μπορέσεις να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο! 

ΛΕΩΝ: Έρχονται πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη στο τομέα της καριέρας ή της οικογένειας, κυρίως μέσα από προτάσεις και νέες ειδήσεις. Μπορείς τώρα να πείσεις τους ανωτέρους σου, για να κερδίσεις αυτό που θες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε ότι σε στόχο έχεις! Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει και απόλαυσε την αυξημένη αισιοδοξία σου!

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και ερωτικό τομέα όπου θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας και των επαφών, να δώσεις λύσεις σε ότι θέμα σε απασχολεί!  Ικανοποιείς μία βαθιά σου συναισθηματική επιθυμία!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς τώρα να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές για σένα συνεργασίες ή να κάνεις συναρπαστικό φλερτ! Τα σχέδια σου αποδίδουν καρπούς! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές οι ευκαιρίες τώρα για να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και να πετύχεις έναν μεγάλο επαγγελματικό στόχο! Ευνοείσαι για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς τώρα να απολαύσεις φλερτ, δημιουργικότητα, ερωτικές επιτυχίες και καλή φήμη.  Οι συζητήσεις, τα  μηνύματα και οι επαφές που θα έχεις, θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ευκαιρίες, ιδίως στον ερωτικό τομέα! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοείται ιδιαίτερα ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και κάποια παρελθοντική υπόθεση που ακόμα σε απασχολεί! Συζητήσεις, επαφές και νέα θα σε απασχολήσουν ευχάριστα! 

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις. Νέες προτάσεις θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να αρπάξεις ευκαιρίες!

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο