Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις. Προσπαθήστε, προτού κινηθείτε, να ψυχολογήσετε έναν συνάδελφο που σας κοντράρει. Συγκεντρωθείτε, όσο δύσκολο και αν σας είναι, και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία.

ΤΑΥΡΟΣ: Στον γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που θα είναι αργότερα πιο εύκολη. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης. Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία, και να διαμορφώστε το κλίμα υπέρ σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας λόγω της ανάγκης σας να νιώσετε σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν. Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους για να βρείτε το δίκιο σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες. Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων, αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση, χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε. Είστε πολύ ικανοί να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σας σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με καινούργιες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις. Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως τον συναισθηματικό σας τομέα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο