Παιδί και Ασφάλεια

14χρονη έπεσε θύμα εκβιασμού στο διαδίκτυο – Δείτε τι αναγκάστηκε να κάνει

Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα διαδικτυακών εκβιασμών και επιθέσεων με θύματα ανήλικα παιδιά, αυτή τη φορά το juniorsclub.gr παρουσιάζει μια ανήλικη, 14 χρονών που αναγκάστηκε να γυρίσει βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια…

Αυτή τη φορά ένας 22χρονος βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια γιατί εκβίαζε ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο μάλιστα το έπεισε να του στείλει βίντεο της όπου απεικονιζόταν γυμνή.

Σύμφωνα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο 22χρονος έκανε κολάζ με το πρόσωπο της 14χρονης και ένα γυμνό γυναικείο σώμα. Στη συνέχεια έστειλε τη φωτογραφία αυτή στο κορίτσι απειλώντας το ότι θα τη δημοσιεύσει στο internet εάν δεν του έστελνε βίντεο της ίδιας με γυμνό περιεχόμενο.

Δυστυχώς το μικρό κορίτσι έπεσε στην παγίδα. Έστειλε ένα βίντεο και στη συνέχεια ο δράστης την απειλούσε ότι αν δεν του στείλει και άλλα θα δημοσιοποιήσει το βίντεο στο Internet

Το μαρτύριο της κοπέλας κράτησε σχεδόν δυο μήνες ώσπου βρήκε τη δύναμη να ζητήσει βοήθεια. Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισαν τον δράστη εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

πηγή: newsit  ]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο