Αθλητισμός

3ος στην Ελλάδα ο Λάμπρος Γεωργόπουλος στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Την πρώτη Πανελλήνια Νίκη στην ιστορία του ευτύχησε να έχει ο Όμιλός μας, με το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε ο αθλητής μας Λάμπρος Γεωργόπουλος, στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης LASER BUG, στην κατηγορία παίδων, που διεξήχθη στις Σπέτσες από 9 έως και 12 Ιουλίου.

Η αποστολή απαρτιζόταν και από τον αθλητή μας Βασίλη Χάχαλη, ο οποίος κέρδισε την 7η θέση στην κατηγορία παίδων, θέση που αποτελεί και αυτή μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο, δεδομένου του υψηλού επιπέδου του Πρωταθλήματος! Οι αθλητές μας υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Φώτη Ασημακόπουλου κατάφεραν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις και στις 8 ιστιοδρομίες των 3 ημερών που διεξήχθησαν, δικαιώνοντας τον προπονητή τους Θεόδωρο Καλογερή και τη σκληρή και επίμονη δουλειά που έχουν κάνει μαζί του, πολλά χρόνια τώρα.

Ο Όμιλος αισθάνεται περήφανος για τους προπονητές μας και για τους αθλητές μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, γιατί, εκτός από τις διακρίσεις και το μετάλλιο, κατάφεραν να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μας γεμίσουν χαρά, αισιοδοξία και να ανυψώσουν την ψυχολογία τόσο των μελών του Ομίλου μας όσο και των συμπολιτών μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο