Gadget - Τεχνολογία

Εφαρμογή που σε βοηθά να φτάσεις στον προορισμό σου ασφαλής! Ενημερώνει σε περίπτωση κινδύνου

Πόσες φορές έχεις φύγει από κάπου και έχεις πάρει τηλέφωνο την αδερφή/αδερφό/κολλητή/κολλητό κτλ για να τους ενημερώσεις ότι θα βρίσκεσαι σε κάποια κακόφημη περιοχή και να σε έχουν στο νου τους; Πλέον, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σ αυτή τη διαδικασία καθώς υπάρχει μία εφαρμογή που σε προσέχει από τους κινδύνους!

Η εφαρμογή kitestring ουσιαστικά έχει σαν στόχο να σιγουρέψει πως ο χρήστης, θα πάει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια και ενημερώνει τις επαφές που έχει ορίσει σαν αριθμούς έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει στο σημείο Β!

Πως λειτουργεί; Ενημερώσεις την εφαρμογή ότι βρίσκεσαι σε περιοχή που μπορεί να κινδυνεύσεις και του δίνεις ένα χρονικό περιθώριο ώστε να “επικοινωνήσει” μαζί σου. Όταν περάσει η ώρα που του έβαλες σαν όριο, αρχίζει να χτυπάει, αν δεν ανταποκριθείς στέλνει απευθείας μήνυμα -το οποίο έχεις συντάξει μόνος σου- στις επαφές που έχεις ορίσει εσύ σαν έκτακτης ανάγκης!

Σε περίπτωση τώρα που κάτι έχει συμβεί και χρειάζεσαι περισσότερη ώρα από αυτή που έχεις ορίσει, του στέλνεις μήνυμα “10m” για να σου δώσει ακόμα 10 λεπτά κτλ

Αν φτάσεις νωρίτερα στον προορισμό σου του στέλνεις “οκ” για να κλείσει αυτόματα!

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο