Άσκηση Προτεινόμενο

6 πράγματα που θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι και θα αλλάξει η διάθεση σου και όχι μόνο….

Βρίσκεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού και έχεις προγραμματίσει ή σκέφτεσαι τις διακοπές του Αυγούστου. Κάνεις πρόχειρες σκέψεις για δίαιτες εξπρές και γυμναστήρια, αλλά, ποτέ δε σκέφτεσαι ότι το σώμα σου και ο οργανισμός σου είναι ένα και δεν επιτρέπεται να δημιουργείς προβλήματα στον εαυτό σου, επειδή σε έπιασε πανικός ή κάποιος σου είπε απλώς να κάνεις κάτι. 

Πρώτο βήμα: Το βάρος σου πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία σου και το ύψος σου. Μια σωστή διατροφή, χωρίς υπερβολές και στερήσεις θα σε οδηγήσει σε συνδυασμό με τη γυμναστική που ταιριάζει στο σώμα σου, στο ιδανικό βάρος.

Τρομάζεις ή βαριέσαι στο άκουσμα της γυμναστικής;;; Η απάντηση είναι μία! Calisthenics!!! Ο εκπαιδευτής Γιώργος Μιμμής, θα καταλάβει τις ανάγκες του σώματος σου και θα σε βάλει σε μια διαδικασία όπου μέσα από διάφορες ασκήσεις με το βάρος του σώματος, trx, μπάλες, κρίκους, μονόζυγα και δίζυγα, πολύ γρήγορα θα δεις αλλαγές στο σώμα σου!!! 

Δεύτερο βήμα: Η εργασία σου δημιουργεί τη βάση για να μπορέσεις να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο προπονητής – γυμναστής, το επάγγελμα σου και τις ώρες που απασχολείσαι. 

Η πρώτη ερώτηση του εκπαιδευτή Γιώργου Μιμμή, είναι αυτή;; Κι αφού μιλήσεις για το χρόνο που αφιερώνεις στη δουλειά σου, εκείνος θα σου δώσει το κατάλληλο πρόγραμμα για να μην εξαντληθείς και κυρίως να κάνεις το calisthenics τρόπο ζωής!  

Τρίτο βήμα: Κάπνισμα. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις από μόνης-η σου, τα προβλήματα που δημιουργεί το κάπνισμα στον οργανισμό σου. Η γυμναστική δημιουργεί ευεξία και έτσι μπορείς να πάρεις την απόφαση να το σταματήσεις….

Είναι χαρακτηριστικό στο calisthenics υπάρχουν ασκήσεις που βελτιώνουν την αντοχή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα εφόσον το επιθυμείς και να αλλάξει η ζωή σου!

Τέταρτο βήμα: Νερό. Καθαρό νεράκι καθημερινά, με 8 ποτήρια νερού, έχεις εξασφαλίσει τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σου. 

Στις προπονήσεις πρέπει επίσης να έχεις νερό μαζί σου και μη το στερήσε ποτέ!!!

Πέμπτο βήμα: Το αλκοόλ σε καθημερινή χρήση, δημιουργεί επίσης προβλήματα στον οργανισμό. 

Δε χρειάζεται να υπερβάλλεις! Ιδίως το καλοκαίρι το αλκοόλ πραγματικά σε ζεσταίνει πολυ… Το πιο δροσιστικό και καλό για την υγεία σου είναι το νερό! 

Έκτο βήμα: Calisthenics

Αναλυτικά όσα θέλεις να μάθεις για το Calisthenics —-> ΕΔΩ

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο