Μια εναλλακτική πρόταση για σουφλέ, αρκετά γευστική, η οποία μπορεί να γίνει πολύ πικάντικη αν δεν έχετε παιδιά ή καθόλου για να την απολαύσουν κι οι μικροί μας φίλοι. Μια συνταγή από τεφτέρια της μαμάς-σεφ, Μαρίας Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Σουφλέ με λουκάνικα και πατάτες
Υλικά:
4 λουκάνικα
6 πατάτες βραστές
3 αυγά βραστά
600ml. κρέμα γάλακτος
2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φλιτζάνια ένταμ ή γκούντα τριμμένο
αλάτι – πιπέρι
1 κόκκινο πιπέρι
Λίγη μαργαρίνη
Συνταγή
1.Κόβουμε ροδέλες τα λουκάνικα και τα αυγά.
2.Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις τοποθετούμε ως βάση στο πυρέξ, αφού πρώτα έχουμε αλείψει με μαργαρίνη τον πάτο.
3.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι. Συνεχίζουμε με τα τυριά. Σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Καλή όρεξη!