Gadget - Τεχνολογία

Νέα γκάτζετ έρχονται για μας περάσουν σε άλλη διάσταση!

2015 και ναι, είναι γεγονός! Τα γκατζετ αυτά «έρχονται» από το μέλλον για να μας ξετρελάνουν!

gialia.google.juniorsclub

Γυαλιά Google Glass

Τα φοράς και αυτά μεταφράζουν σήματα για σένα, παρακολουθείς μέσα από αυτά τις κρατήσεις που έχεις κάνει, σε κατευθύνει λειτουργώντας ως Gps, βγάζεις ακόμη και φωτογραφίες και βίντεο με αυτά!

voice-skoufi.juniorsclub

Voice σκουφάκι

Όχι μόνο σε ζεσταίνει όταν το φοράς αλλά ακούς και μουσική με στυλ! Δυο σε ένα δηλαδή, με ενσωματωμένα bluetooth ακουστικά στην πλέξη του, δε χρειάζεσαι ακουστικά!

akoustika.juniorsclub

Ακουστικά Hush smart earplugs

Σε βοηθάει να μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς να σε εμποδίζουν οι εξωτερικοί θόρυβοι που καμιά φορά γίνονται ενοχλητικοί, αφού τους «απομονώνει». Θεωρούνται τα πρώτα «έξυπνα» ακουστικά.

efarmogi.juniorsclub

Εφαρμογή Yelp Monocle

Αυτή η εφαρμογή είναι οδηγός για να βρεις όπου κι αν βρίσκεσαι αυτό που ψάχνεις! Αν είσαι ταξιδιάρης ή απλά χάνεσαι στην πόλη, αυτή η εφαρμογή σου βρίσκει εστιατόρια, μπάρ, καταστήματα, αξιοθέατα και ότι άλλο χρειάζεσαι!Όλα αυτά ζωντανεύουν μπροστά σου αφού μπορείς να τα δεις σε 3D διάσταση.

mplouzaki.juniorsclub

Μπλουζάκι Ralph Lauren Polo Tech Shirt

Για να ενημερώνεσαι στο κινητό σου για το τι συμβαίνει στο σώμα σου. Κομψό και «έξυπνο» καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σου και στη συνέχεια τα στέλνει μέσω Bluetooth στο κινητό σου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο