Αθλητισμός

Αυτά είναι τα καμάρια της Πάτρας – Πρωταθλητές οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ – Δείτε τι τους ευχήθηκαν

Πρωταθλητές Ελλάδας η ομάδα ποδοσφαίρου του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Τα παιδιά νίκησαν με 3-0 το Λύκειο Ιεράπετρας στη Βέροια

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συνεχάρη τους μαθητές – ποδοσφαιριστές του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας και τους γυμναστές – προπονητές του σχολείου, για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ποδοσφαίρου.

EPAL-PATRAS

Η σύνθεση του 7ου ΕΠΑΛ ήταν: (Άγγελος Ροζής κόουτς): Διονύσιος  Βεντουρής,  Αλέξανδρος  Αθανασακόπουλος, Θεόδωρος  Μυλωνάς, Δημήτριος  Γιάννης, Ηλίας Μαντάς, Νικόλαος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Μολφέτας, Νικόλαος  Κόλιας, Ηλίας Μητρόπουλος, Ελευθέριος Μπαρλάς,  Κωνσταντίνος  Μπαλτίκας.

EPAL-PATRAS-1-

Η δ/ντρια του σχολείου κ. Αντωνία Κουτρουμάνη και η γυμνάστρια του σχολείου κ. Βασιλική Βουκελάτου που ήταν απούσες από τον τελικό λόγο  ανειλημμένων υποχρεώσεων του σχολείου στην Ιταλία με το πρόγραμμα λαβύρινθος σε κοινή του δήλωση τόνισαν:

EPAL-PATRAS-2

“Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την τεράστια επιτυχία που πραγματοποίησαν. Είμαστε  πολύ ευχαριστημένες για την επιτυχία τους και ταυτόχρονα πολύ λυπημένες που δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα τους λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων του σχολείου μας για να πανηγυρίσουμε μαζί τους. Εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας του 7ουΕΠΑΛ Πάτρας και των συμμαθητών – τριων τους  εκφράζουμε και δημοσίως τα συγχαρητήρια μας και  τους  ευχόμαστε  και σε ανώτερα “

 

Ο υποδ/ντης του σχολείου που ήταν παρών στους αγώνες της Βέροιας δήλωσε:

“Δεν είχα ξανά βιώσει τέτοια συναισθήματα δια μέσου του αθλητισμού. Είμαι πολύ χαρούμενος  για τους μαθητές του σχολείου μας και όχι μόνον ένα μπράβο αλλά χίλια τους αξίζουν για αυτό που κατάφεραν με το σχολείο μας και με την αξία τους. Συγχαρητήρια”.

 

Η αρχηγός της αποστολής της πόλης μας και υπεύθυνη του γραφείου φυσ. αγωγής Ν. Αχαΐας κ.Γεωργία Μητρογιάννη δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σχολείο τους. Έδωσαν στην Βέροια δύο πολύ δύσκολους αγώνες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Λύκειο Αρναίας κατέκτησε την τρίτη θέση. Τα παιδιά ήταν άψογα σε όλες τους τις εκδηλώσεις και συνεργαστήκαμε  τέλεια σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Τους ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μου έδωσαν και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους”.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου  φυσ. αγωγής Ν. Αχαΐας κ. Τάκης Αντωνόπουλος δήλωσε:

“Υποκλίνομαι στην ποδοσφαιρική αξία και το ήθος των μαθητών του 7ουΕΠΑΛ Πάτρας και εύχομαι οι ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής μας να εκμεταλλευτούν τις ποδοσφαιρικές αξίες των μαθητών. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στο σχολείο”.

 

Ο γυμναστής κ. Άγγελος Ροζής που κλήθηκε να κοουτσάρει από την υπηρεσία του το 7ο ΕΠΑΛ λόγω  ανειλημμένων υποχρεώσεων της γυμνάστριας του σχολείου κας Βάσως  Βουκελάτου  δήλωσε:

“Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές/ποδοσφαιριστές και στον σύλλογο διδασκόντων του  σχολείου και  στην γυμνάστρια  κ. Βάσω Βουκελάτου. Είμαι ευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία ως μέλος της ΟΕΣΑ να βιώσω τέτοιες καταστάσεις και ευχαριστώ το σχολείο μου 16 δημ. σχολείο Πάτρας για την διευκόλυνση. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές των παιδιών και τις ομάδες  που αγωνίζονται και καλλιεργούν τις  ηλικιακές κατηγορίες ποδοσφαίρου στην Πάτρα”.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο