Ομορφιά Προτεινόμενο

Ακόμα και το χειμώνα χρειάζεσαι αντηλιακό – Κάνε τη σωστή επιλογή!

Katerina-Petsini-Voutsina-juniorsclub.gr_

από την από την Κατερίνα Πετσίνη-Βουτσινά, πτυχιούχος αισθητικός-κοσμετολόγος ΑΤΕΙ Αθηνών

Σύμφωνα με μελέτες μέχρι και το 80% της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου μπορεί να περάσει μέσα από τα σύννεφα. Αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι μπορεί να πάθουν εγκαύματα ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες, όταν βγουν έξω χωρίς αντηλιακή κρέμα.

Αν, μάλιστα, πάτε για σκι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το χιόνι μπορεί να αντανακλά επίσης μέχρι και 80% των ακτίνων UV, γεγονός που αυξάνει την δική σας έκθεση. Να έχετε επίσης υπόψιν σας πως η ηλιακή ακτινοβολία είναι υψηλότερη στα υψόμετρα.

Μη σας  ξεγελά ο χειμώνας, ο ήλιος είναι το ίδιο ωφέλιμος ή βλαβερός ανάλογα με τη δική σας σας συμπεριφορά.

Στο κέντρο αισθητικής Eratis (Ιωάννας και Κατερίνας Βουτσινάς-Πετσίνη) προτείνουμε το Essential-C Sun Balm SPF 35.

Είναι ένα αντηλιακό καθημερινής χρήσης για όλο το χρόνο, και για κάθε τύπο δέρματος!

Προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα χείλη, τα αυτιά, η μύτη και τα μάγουλα που απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα και συχνή εφαρμογή. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια.

Πρακτική πλακέ συσκευασία για να μπορεί να μπει στην τσέπη ή στην τσάντα σας και να το φορέσετε όποια στιγμή της ημέρας χρειαστεί!

logo Eratis

Κέντρο αισθητικής: ERATIS (Βουτσινά – Πετσίνη Ιωάννα Χ.)

Κορίνθου 184, Πάτρα – τηλ:2610.225.583 & 6945.433.996 

Το κέντρο αισθητικής λειτουργεί από το 1981. Προσωπική εργασία – επίβλεψη – φυσική παρουσία της κ. Ιωάννας Βουτσινά – Πετσίνη και με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Το εργαστήριο χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για: Αγωγές Προσώπου Αγωγές Σώματος Αγωγές Αντιμετώπισης Τριχοφυΐας Αγωγές Αντιμετώπισης Παχυσαρκίας Μακιγιάζ.

Στο κέντρο αισθητικής ERATIS θα μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες: Αισθητική Προσώπου: Βαθύς Καθαρισμός, Απολέπιση, Θεραπείες Προσώπου Αισθητική Σώματος: Γλυπτική Σώματος, Body Wrapping Αποτρίχωση: Apilus, Φωτο-Ανάπλαση Μακιγιάζ : Νυφικό, Καθημερινό, Βραδινό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο