Αθλητισμός Προτεινόμενο

Απίστευτο βίντεο: Οι αθλητές της Μπάγερν χέρι, χέρι με τα μικρά προσφυγόπουλα

Ένα απίστευτο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης κατάφεραν να περάσουν σε όλο τον κόσμο οι αθλητές της Μπάγερν κρατώντας από το χέρι μικρά προσφυγόπουλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάτω από το βλέμμα χιλιάδων φιλάθλων. 

Bayern-Munich-with-migrant-child-as-mascots-juniorsclub.gr

Η σκηνή είναι πραγματικά συγκινητική, καθώς 75.000 κόσμου μέσα στην Allianz Arena χειροκροτούν όρθιοι τους παίκτες της ομάδας τους αλλά και τους μικρούς πρόσφυγες τους οποίους κρατούν από το χέρι.

Η ομάδα του Μονάχου θέλησε και αυτή να συμβάλλει με τον τρόπο της στο γενικότερο κλίμα που θέλει να περάσει η γερμανική κυβέρνηση, και αποφάσισε να κάνει την είσοδό της στο γήπεδο στο παιχνίδι του Σαββάτου ενάντια στην Άουγκσπουργκ με τον κάθε παίκτη να κρατά στο ένα χέρι ένα μικρό παιδάκι από την Γερμανία και στο άλλο χέρι ένα προσφυγόπουλο.

Η κίνηση αυτή συνάντησε την πλήρη αποδοχή του κοινού, που χειροκρότησε επί αρκετή ώρα τους παίκτες της ομάδας. Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπάγερν, όντας μία από τις πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο, έχει ήδη προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των μεταναστών που εισέρχονται στην Γερμανία.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Μετάβαση στο περιεχόμενο