Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Αριστούχοι μαθητές από την Ιεράπετρα μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους

Αριστούχοι μαθητές της Ιεράπετρας συζητούν για την διαδρομή τους ως τώρα και από εδώ πέρα λίγο πριν γίνουν και επισήμως φοιτητές!

Οι αριστούχοι μαθητές της Ιεράπετρας

Μια περίοδος καθοριστική για κάθε μαθητή έληξε την προηγούμενη Παρασκευή με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων η οποία σε μεγάλο βαθμό δείχνει το κατά πόσο απέδωσε η προσπάθεια χρόνων, αλλά και το αν οι μαθητές θα καταφέρουν να εισαχθούν στην πανεπιστημιακή σχολή της επιθυμίας τους!

Ζητήματα τα οποία λίγο απασχολούν πλέον, όπως φάνηκε, τους έξι, φοιτητές και φοιτήτριες πλέον, που αρίστευσαν στα δύο ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Ιεράπετρας οι οποίοι προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη φάση της ζωής τους, έχοντας πολύ μεγάλες πιθανότητες πως θα εισαχθούν στην πρώτη σχολή προτίμησής του.

Ο Μάνος Άρχων (που ήταν και ο μαθητής που συγκέντρωσε τα υψηλότερα μόρια στην πόλη) μαζί με την Δήμητρα Πανταζή από το 2ο Λύκειο, ο Βασίλης Τουρλούκης και ο Κωνσταντίνος Γιακουμάκης από το 1ο Λύκειο και η Κατερίνα Χαραλαμπάκη μαζί με τον Παναγιώτη Ακαμωτάκη από το ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, δύο μαθητές που αρίστευσαν από κάθε σχολείο, βρέθηκαν σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και μίλησαν για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

πηγή

10 ιδέες για να παίξει το παιδί μέσα στο σπίτι

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο