Ζώα Προτεινόμενο

Δύο μωρά γοριλάκια, είδαν τον κόσμο για πρώτη φορά, αγκαλιά με τις μαμάδες τους. Δείτε το βίντεο!

Έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φόρα, τα δυο μωρά γοριλάκια και το juniorsclub.gr σας τα παρουσιάζει!

Δύο αξιολάτρευτα μωρά-γορίλες έκαναν το ντεμπούτο τους στον ζωολογικό κήπο  «The Bronx» μετά τη γέννησή τους, τον Ιανουάριο 2015.

Ήταν η πρώτη φορά που επετράπη να βγουν έξω με τις μητέρες τους. Το φύλο των μωρών δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά και τα δύο μωρά μοιράζονται τον ίδιο μπαμπά τον γορίλα Ernie, ο οποίος είναι 32 ετών. Φυσικά, προέρχονται από διαφορετικές μητέρες, τις Layla και Kumi, οι οποίες είναι συνομήλικες, 16 ετών.

mitera-gorilas-juniorsclub.6

Λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, τα δυο μωρα-γορίλες, δεν εμφανίζονταν, αυτό οφείλεται στις καιρικές συνθήκες, ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας.

mitera-gorilas-juniorsclub.4

Οι μητέρες παίζουν μαζί τους και τα μωρά-γοριλάκια τρελαίνονται για παιχνίδι! Δείτε τα, κάνουν τα πάντα για να βρίσκονται στην πλάτη των μαμάδων τους.

mitera-gorilas-juniorsclub.6

Η πιο τρυφερή στιγμή των μαμάδων και των μωρών, είναι όταν τα κρατούν αγκαλιά, ενώ εντυπωσιάζουν με την συμπεριφορά τους, όταν κρατούν το χέρι τους και προχωρούν μαζί τους.

mitera-gorilas-juniorsclub.2

Η εμφάνισή του γορίλα είναι εντυπωσιακή λόγω του όγκου του σώματός του. Τα αρσενικά έχουν ύψος 1,80 μέτρα και ζυγίζουν συνήθως 160 κιλά, αλλά μπορούν να φτάσουν και σε βάρος 300 κιλών. Τα θηλυκά είναι μικρότερα, με βάρος γύρω στα 70 κιλά.

mitera-gorilas-juniorsclub

Σήμερα ο γορίλας θεωρείται είδος υπό απειλή εξαφάνισης, λόγω των εκτεταμένων καταστροφών του βιοτόπου του και του εντατικού κυνηγιού του από τον άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι του juniorsclub.gr:

Μετάβαση στο περιεχόμενο