Αθλητισμός

Δείτε φωτογραφίες από τον διασυλλογικό αγώνα δρόμου «Η Γέφυρα μας ενώνει»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας δρόμου «Η Γέφυρα μας ενώνει», που διοργάνωσε σήμερα ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τους Δήμους Πατρέων και Ναυπάκτου.

podilato_gefyra_2-juniorsclub

Η εκκίνηση δόθηκε στη Ναύπακτο και ακολουθήθηκε η διαδρομή Γέφυρα-Ρίον-Πανεπιστήμιο Πατρών με τερματισμό στο Άνω Καστρίτσι. Οι κατηγορίες των Π και ΠΠ τερμάτισαν μετά το χωριό Μαγούλα πάνω από την Πανεπιστημιούπολη, ενώ ο αγώνας των Μίνι έγινε εντός Πανεπιστημιούπολης. Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 200 και ενδεικτικά αναφέρουμε τους νικητές στους Μάστερς:

ΜΑΣΤΕΡΣ Α΄: Σταμάτης Παπαδημητρίου (Κορινθιακός), Ανδρέας Μπαζάρογλου (Πήγασος), Διονύσης Καλογεράτος (ΠΟΠ). ΜΑΣΤΕΡΣ Β΄: Λουκάς Καταπόδης (Πήγασος), Νικήτας Φράγκος (Πήγασος), Χριστακόπουλος (Ποδηλατοδρόμος Πύργου). ΜΑΣΤΕΡΣ Γ΄: Ιωσήφ Δαλέζιος (Διομήδης Αργους), Μαρίνος Κόλλιας (Κορινθιακός), Ξενοφών Κατωπόδης (ΟΦΠ Ιωαννίνων). ΜΑΣΤΕΡΣ Δ΄: Παναγιώτης Πετρογιάννης (Παναθηναϊκός), Σταύρος Σονικιάν (ΠΟΠ), Γιώργος Καλλιακούδης (Ερμής). ΟΠΕΝ: Δημήτρης Κοριντζέλης (Θέρμο), Ηλίας Καραγιάννης (ΠΟΠ), Γιώργος Μπουτόπουλος (ΠΟΠ). Στο περιθώριο του ποδηλατικού μίτινγκ, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πατρέων και ο «Αγώνας Τιμής και Μνήμης», με δρόμο-δυναμικό βάδισμα και ποδηλατοβόλτα.

podilato_gefyra_3-juniorsclub

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της νίκης των λαών κατά του Άξονα στις 9 Μαΐου 1945 και την συνδιοργάνωση είχαν και η Λέσχη Περιπατητών-Δρομέων-Μαραθωνοδρόμων «Φαέθων», το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο ΠΟΠ. Στο τέλος της διαδρομής, η Δημοτική Αρχή τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Αντύπα. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την Τροχαία για την άριστη συνεργασία.

πηγή: tempo24

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο