Επικαιρότητα

Φοιτητές έκρυβαν πιστόλια σε λούτρινα και τάπερ – Κατασκεύαζαν όπλα με υλικό από Γερμανία και ΗΠΑ

Τον περασμένο Οκτώβρη ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι από την ΕΥΠ για την υπόθεση της κατασκευής όπλων με την χρηση τρισδιάστατου εκτυπωτή στην περιοχή της Σάμου.

Στη συνέχεια αρχίζουν οι επαφές του με άλλα τρία άτομα επίσης φοιτητές και οι συζητήσεις τους επίσης περιστρέφονται γύρω από τις οικονομικές απολαβές που θα μπορούσαν να έχουν από το εμπόριο, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «350 ευρώ είναι καλό κέρδος για ένα μικρό όπλο».

Για την υπόθεση ενημερώνεται η δίωξη οργανωμένου εγκλήματος της ασφάλειας αττικής και οι έρευνες συνεχίζονται καθώς οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι τα τέσσερα αυτά άτομα έχουν ξεκινήσει αλληλογραφία με άτομο που βρίσκεται στις ΗΠΑ και του ζητούν εξαρτήματα ώστε να μπορέσουν να κάνουν τα όπλα τους λειτουργικά.

Όσο η επιχείρηση για την κατασκευή των όπλων είναι σε εξέλιξη κρύβουν τα όπλα μέσα σε τάπερ ακόμα και λούτρινα αρκουδάκια για να μην κινήσουν τις υποψίες σε όποιον πήγαινε στο σπίτι τους.

Μετά την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν ο εκτυπωτής, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλαστικά μέρη λαβής όπλων, πλαστικό κλείστρο με κάννη ημιαυτόματου όπλου.

Ο 19χρονος είχε συλληφθεί το Μάρτιο του 2023 στην Κοζάνη καθώς είχε πάνω του μιικροποσότητα ναρκωτικών και ένα πιστόλι glock.

 

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

 

Πηγή

Ιλαρά: Μόνο με δύο δόσεις εμβολίου είμαστε ασφαλείς, τονίζουν οι Επισκέπτες Υγείας

Θεατρικό παιχνίδι για ενήλικες! Το επιλέγουν φοιτητές και επαγγελματίες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση!

Μετάβαση στο περιεχόμενο