Παιχνίδια

Γιατί οι γονείς επιλέγουν τον παιδότοπο για τη διασκέδαση του παιδιού τους;

Ένας παιδότοπος, όπου και τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι, και οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το καφεδάκι τους είναι η καλύτερη επιλογή.

Ένα τέτοιο μέρος δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Petite Boutique. Ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους γονείς. Ένα ταξίδι στην ονειροχώρα που αναμφισβήτητα θα το κάναμε κι εμείς, με παιδιά ή χωρίς.

Ο βασικότερος ωστόσο λόγος που ένας γονέας επιλέγει τον παιδότοπο για τη διασκέδαση του παιδιού του, είναι πως του δίνεται η δυνατότητα να πιει ήσυχα τον καφέ του. Αυτό μας απάντησε η Κα Βάσω με τον κύριο Γιώργο έχοντας αποκτήσει ήδη τρία παιδιά και θεωρούν πως αυτή η λύση δίνει επιπλέον χώρο στο ζευγάρι ενώ τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια.

Jpeg

Πρόκειται για ένα όμορφο περιβάλλον τον οποίο μπορούμε να ευχαριστηθούμε και εμείς καθώς πίνουμε ξέγνοιαστες τον καφέ μας, αλλά και τα παιδιά μας το ευχαριστιούνται περισσότερο με το αρμόδιο προσωπικό να έχει αναλάβει την ασφάλειά τους, μας απήντησαν άλλες δύο μαμάδες η Κα Γιάννα και η Κα Νάντια.

Jpeg

Στο petite boutique βρέθηκε και η Λίτσα με τον Γιώργο, ένα νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα μαζί με τον 2 ετών γιο τους. Δεν θα χρειάζεται να τρέχω από πίσω του, ούτε να ανησυχώ. Θα τον αφήσω να παίξει μέχρι να κουραστεί και στη συνέχεια θα κοιμηθεί ήσυχος“, μας είπε για τον μικρό Δημητράκη.

Jpeg

Μία τελείως διαφορετική απάντηση μας έδωσε η Κα Γεωργία με τον Κο Κωνσταντίνο. Ο 5χρονος γιος μας ο Νικόλας είναι προσκολλημένος πάνω μου, είπε η μητέρα του, επισημαίνοντας πως ο παιδότοπος είναι μια πολύ καλή επιλογή για να αποκολληθεί και να γίνει πιο ανεξάρτητος. Και γιατί επέλεξε τον εν λόγω χώρο; Γιατί είναι το μοναδικό μέρος όπως μας είπε που υπάρχει ένα ολόκληρο δωμάτιο όπου το παιδί της μπορεί να ζήσει από κοντά τη χώρα των playmobile.

Jpeg

Aν θέλετε και εσείς να γίνετε πάλι παιδιά μαζί με τα παιδιά σας, αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει το αύριο, το άγχος και ό,τι αυτό συνεπάγεται, το Petite boutique έχει ανοίξει τις πύλες του και σας περιμένει…

Μοναδικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δράσης, Δημιουργίας και Διασκέδασης για παιδιά 3-10 ετών στον Παιδότοπο «Petite Boutique» – Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

[gallery size="medium" ids="20165,20168,20169,20172,20171,20170,20164,20167,20166,20163,20162"]    ]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο