Απόψεις Προτεινόμενο

Η Μαρίνα είναι φοιτήτρια και δουλεύει! “Με έβρισαν τουλάχιστον 7 άνθρωποι σήμερα, με πολύ άσχημο τρόπο…”

της Μαρίνας Χ. τελειόφοιτης πολυτεχνικής σχολής

Έχω φάει αρκετό βρισιμο…, έφαγα και σήμερα… παρακαλώ λίγη κατανόηση.

Είμαι 22 ετών, τελειόφοιτη πολυτεχνικής σχολής. Ε, πριν αρχίσει η σχολή είπα να δουλέψω, να μαζέψω λίγα χρηματα, να μην επιβαρύνω την μητέρα μου. Βρήκα λοιπόν δουλειά σε φυλλάδια (διανομή φυλλαδίων).

Όμως είναι τα φυλλάδια που χτυπάς κουδούνια, γιατί υπάρχει εντολή να τα αφήσεις μέσα στα διαμερίσματα, αλλιώς δε θα πληρωθείς.

Καταλαβαίνω το ποσο σπαστική γίνομαι όταν σε ξυπνάω, καταλαβαίνω ότι υπάρχει κανονισμός στην πολυκατοικία, καταλαβαίνω ότι φοβάσαι, ότι δεν έχεις κέφια. Όλα μπορώ να τα καταλάβω.

Αλλά όταν βγαίνεις έξω ή είσαι έξω, μη μου λες φύγε, γιατί σου εξηγώ πολύ ευγενικά. Εσύ αρχίζεις και φωνάζεις στο δρόμο και να με βρίζεις… Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα. Τα κλάματα με πήρανε. Με έβρισαν τουλάχιστον 7 άνθρωποι σήμερα, με πολύ άσχημο τρόπο.

Τους εξηγώ, αν πάλι αρνηθούν, τότε φεύγω χωρίς να πιέζω κανέναν. Ν

Μην είσαι τόσο αγενής! Όλη μέρα κουβαλάμε και περπατάμε, πραγματικά για το τίποτα.

Παρακαλώ άμα δείτε κάποιον που κάνει αυτή την δουλειά, ή οποιαδήποτε δουλειά που σας ενοχλεί, τουλάχιστον διώξτε μας ευγενικά. Ευχαριστώ που το διαβάσατε.

 *Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

Μετάβαση στο περιεχόμενο