Μια αγαπημένη συνταγή από την μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Μοσχαρίσιο κότσι με μανιτάρια!
Υλικά
1 κιλό περίπου μοσχαρίσιο κότσι
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 ποτήρι κρασί λευκό
50γρ αλεύρι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
300γρ μανιτάρια κομμένα φέτες
1κον -κασε ή 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο
3 κλωναράκια δενδρολίβανο
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό χονδροκομμένο
αλάτι-πιπέρι
Συνταγή:
1. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί ενώ παράλληλα αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε το κότσι και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα να ροδίσει
2.Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα σοτάρουμε όλα μαζί, τέλος τα σβήνουμε με το κρασί
3. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και το μισό μαϊντανό.
4.Προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή της μαμάς: Κλασσικό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο!