Να γλυκαθούμε θέλουμε και αναζητήσαμε μια αγαπημένη συνταγή, αυτή που θυμίζει τα μπολ της μαμάς με την κρέμα βανίλια με κανέλα και την κρέμα σοκολάτα με μια παραλλαγή, για να σας γλυκάνουμε πολύ! Μια ακόμη συνταγή από τα τεφτέρια της μαμάς-σεφ, Μαρίας Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Κρέμα σοκολάτας με δημητριακά
Υλικά:
1 πακέτο Δημητριακά
1 L γάλα φρέσκο, πλήρες
80 gr. ζάχαρη
40 gr. κακάο
70 gr. κορν φλάουρ
Συνταγή:

2.Τοποθετούμε την κατσαρόλα στο μάτι και όταν το γάλα είναι χλιαρό, τότε προσθέτουμε και το μείγμα του μπολ. Ανακατεύουμε συνέχεια και προσπαθούμε να μη μας κολλήσει η κρέμα.. Μόλις βράσει όπως είναι μέσα στην κατσαρόλα, κόβουμε κομματάκια τα μπισκοτένια δημητριακά και μετά τα ανακατεύουμε.
3. Σερίβουμε σε μπολάκια και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει.
Τα μυστικά μου:
– Μπορούμε να αποφύγουμε την πέτσα ή κρούστα, αν καλύψουμε με μεμβράνη τα μπολ και να εφάπτεται στην επιφάνειά τους.
Καλή όρεξη!