Παιδί και Ασφάλεια

Είχε ανεβάσει φωτογραφίες των παιδιών της στα social media και τις είδε σε πορνογραφικό site

Σοκ έπαθε μια μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ, όταν είδε ότι φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της, υπήρχαν σε πολλά πορνογραφικά sites… Αυτό όμως που είναι πιο συγκλονιστικό είναι ότι στις συγκεκριμένες σελίδες υπήρχαν και φωτογραφίες του μόλις εννέα μηνών γιού της!

Ειδικότερα, η Μπρίτανι Σαμπαίν αναφέρει ότι την Τρίτη, ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε φωτογραφίες της κόρης της και ισχυριζόταν πως είναι  ένα 11χρονο bisexual κορίτσι… Η ίδια προσπερνώντας το αρχικό σοκ, άρχισε να το ψάχνει και τότε ανακάλυψε ότι έχει και φωτογραφίες με τον εννέα μηνών γιο της.

Ο «αρρωστημένος ιδιοκτήτης» του λογαριασμού είχε προφανώς «κλέψει» φωτογραφίες από τις σελίδες στα social media της μητέρας και τις ανέβασε στον δικό του στο Instagram βάζοντάς τους ετικέτες πορνογραφικών ιστοσελίδων.

Η ίδια, έψαξε αυτές τις πορνογραφικές σελίδες που είχαν μπει σαν ετικέτες και τότε έπεσε σε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών της.

Μετά από όλο αυτό, ρύθμισε τους λογαριασμούς της στα social media έτσι ώστε να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες μόνο οι φίλοι της, ενώ αποφεύγει, πλέον, να ποστάρει φωτογραφίες της οικογένειάς της.

Πάντως, ενημέρωσε τις Αρχές για το γεγονός, οι οποίες ωστόσο έχουν τα «χέρια τους δεμένα», μιας και ο «ένοχος» δεν έκανε κάτι παράνομο, αφού οι φωτογραφίες ήταν «δημόσιες»!

star.gr

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο