Παιδικά Party Προτεινόμενο

Juniorsevents: 50 μοναδικά παιχνίδια για παιδικά party που θα μείνουν αξέχαστα στα παιδιά σας!!!!

 

50 υπέροχες ιδέες για αξέχαστα παιχνίδια σε εξωτερικό χώρο, από την Ομάδα διοργάνωσης Παιδικών Πάρτυ και βάπτισης, JUNIORSEVENTS (τηλέφωνο: 6932011395)!

Τα παιδιά θέλουν δράσεις, θέλουν στόχους, θέλουν παιχνίδια με τρέξιμο και εμπόδια!

Επιλέξαμε 50 μοναδικές ιδέες από παιχνίδια τύπου Survivor, από παιχνίδια κήπου, όλα για να δημιουργήσουν το καλύτερο παιδικό πάρτυ!!! 

Η ομάδα Juniorsevents δραστηριοποιείται και οργανώνει τα καλύτερα παιδικά πάρτυ και βαπτίσεις, εδώ και 10 χρόνια, στην Αθήνα, στην Πάτρα, σε όλη τη Δυτική Ελλάδα (Νομοί Αχαΐας, Ηλείας , Αιτωλοακαρνανίας) και σε όλη την Αττική! 

Αναλαμβάνει ωστόσο πάρτυ και βαπτίσεις σε όλη την Ελλάδα!

 

Διαθέτει μια έμπειρη εξιδεικευμένη ομάδα από διακοσμητές, θεατρολόγους, ηθοποιούς, animater, παιδαγωγούς, γυμναστές, αθλητές, χορευτές, χορογράφους, νηπιαγωγούς, make up artist κ.α. και μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε παιδιού, κάθε γονέα!!!

 

Γι΄ αυτό έχει συνεργαστεί και με το Make a wish για την υλοποίηση και πραγματοποίηση παιδικών ευχών σε παιδιά με καρκίνο!!!

 

Παιχνίδια Κρυμμένου Θησαυρού, Survivor πίστες για παιδιά και εφήβους, Αγαπημένες μασκώτ και ήρωες των παιδιών, θεματικά πάρτυ και βαπτίσεις και τα αγαπημένα παιχνίδια της αλάνας για εξωτερικούς χώρους, είναι αυτά που λατρεύουν τα παιδιά!!!

 

Μη ξεχνάτε και facepainting από επαγγελματία makeup artist !!!!!

Ακολουθούν περισσότερες από 50 φωτογραφίες για να περάσουν όλοι αξέχαστα και μοναδικά στο πάρτυ των παιδιών!!!

 

 

Η δημοσιογράφος – συγγραφέας παιδικών παραστάσεων, Ελένη Βασιλοπούλου, αναλαμβάνει παιδικές παραστάσεις για συλλόγους, σχολεία, θεατρικές σκηνές κ.α.  (φωτογραφία από το 15ο δημοτικό σχολείο Πατρών, με μια παράσταση και τους μικρούς μαθητές επί σκηνής) 

10 λάθη που κάνουν οι γονείς όταν οργανώνουν ένα παιδικό πάρτυ!

Η ευχή της Αναστασίας πραγματοποιήθηκε!!! (φωτογραφίες)

Βάπτιση με θέμα την αγαπημένη μας Χιονάτη!!!

Βαπτίζετε τον Μικρό σας Πρίγκηπα; – Δείτε μοναδικές ιδέες!!!

6 ιδέες για να διακοσμήσετε το γάμο ή τη βάπτιση με ηλιοτρόπια! (φωτογραφίες)

Μετάβαση στο περιεχόμενο