Βάπτιση Προτεινόμενο

Οι καλύτερες προτάσεις για την τούρτα και τα γλυκά της βάπτισης του μωρού σας από τον Πλέγα

Σε μια βάπτιση πάντα θέλεις να μένεις με γλυκιά γεύση, γι΄αυτό εξίσου σημαντική είναι η επιλογή της κατάλληλης τούρτας και των γλυκών που θα κεράσετε τους καλεσμένους σας!

Ιδέες πολλές και σύμφωνα πάντα με το θέμα της βάπτισης, ανάλογα με το φύλο του μωρού, αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι, η τούρτα και τα γλυκά θα έχουν την εμφάνιση που θέλετε.

Tourta-vaptisis-7-juniorsclub.gr

Το juniorsclub.gr απευθύνθηκε στον κο Πλέγα Κωνσταντίνο, ζαχαροπλάστη, ο οποίος μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές για να ικανοποιηθούν όλοι από την επιλογή των γλυκών για τη βάπτιση του μωρού τους!

gluka-vaptisis-3-juniorsclub.gr

j.c.: Κύριε Πλέγα, πείτε μας τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς ως προς την επιλογή των γλυκών και της τούρτας, για την βάπτιση του μωρού τους;

Κ.Π.: Θα σας μιλήσω μέσα από την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις μου γιατί πολλές φορές οι γονείς κάνουν λάθος επιλογές. Ένας καλός ζαχαροπλάστης οφείλει να τους ικανοποιήσει γευστικά και να αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους τους συγγενείς και τους καλεσμένους που θα παραβρεθούν στην βάπτιση.

Πρώτα απ΄όλα η εποχή καθορίζει πολλές φορές τις επιλογές και τις προτάσεις μας. Γιατί το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες θα πρέπει να κρατάμε τα γλυκά και τα παγωτά κυρίως στις σωστές θερμοκρασίες. Είναι σημαντικό κατά τη μεταφορά τους από το Ζαχαροπλαστείο στην εκκλησία ή στο κέντρο δεξίωσης, να διατηρούνται στην σωστή θερμοκρασία και να μην αλλοιώνονται καθόλου.

gluka-vaptisis-6-juniorsclub.gr

Επίσης, τα φρούτα που προτιμούν πολλοί τώρα το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας. Εμείς στο Ζαχαροπλαστείο Πλέγας, δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και έτσι οι συνταγές μας εξασφαλίζουν μοναδικές γεύσεις!

Tourta-vaptisis-5-juniorsclub.gr

Όσο για τα σχέδια, είναι άπειρα, φαντασία να έχει ο ζαχαροπλάστης και δημιουργεί ότι θέλετε. Εγώ αφιερώνω πολύ χρόνο στην παρασκευή των γλυκών και της τούρτας βάπτισης. Κάθε φορά που παραδίδω τη δουλειά μου, αισθάνομαι υπεύθυνος για το αισθητικό αποτέλεσμα και κυρίως τα σχόλια που θα εισπράξω για την ποιότητα και την γεύση του γλυκού.

gluka-vaptisis-1-juniorsclub.gr

Τα τελευταία χρόνια, τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα ή τα capecakes ή τα ατομικά γλυκάκια κεράσματος, ζητούνται πολύ συχνά από γονείς για βαπτίσεις και πάρτυ. Εκεί, μπορείς να δημιουργήσεις απίστευτα σχέδια και να κάνεις τα παιδιά να ξετρελαθούν. Μη σας πω, ότι και οι γονείς θα πάθουν πλάκα!!!

Κάτι που πρέπει να ρωτάτε επίσης, είναι αν θέλουν οι γονείς να κάνουν μια σειρά γλυκών ή κάποια κομμάτια τούρτας ειδικά για διαβητικούς. Είναι καλό να προσέχουν τους καλεσμένους τους!

Αυτές είναι μερικές ιδέες για βάπτιση από τον κο Πλέγα Κωνσταντίνο και το Ζαχαροπλαστείο Πλέγας  (Γούναρη 150, Πάτρα τηλ:2610323695)

[gallery columns="4" size="medium" ids="23577,23579,23566,23564,23567,23568,23570,23571,23569,23573,23574,23575,23576,23578"]

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο