Θέματα ψυχολογίας

Κλείστε τα μάτια, ανοίξτε τα και κοιτάξτε την εικόνα – Τι είδατε πρώτο;

Η παρακάτω εικόνα και τα στοιχεία στα οποία θα εστιάσουμε, αποκαλύπτουν διάφορα πράγματα για τον χαρακτήρα μας, αλλά και πως αντιμετωπίζουμε εμείς τις καθημερινές προκλήσεις.

Κλείστε τα μάτια, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα.

Τι αποκαλύπτει το ψυχολογικό τεστ για τον χαρακτήρα σας:

Ένα γαλήνιο πρόσωπο

Αν πρώτα παρατηρήσατε ένα γαλήνιο πρόσωπο, αυτό δείχνει ότι σας αρέσει να ελέγχετε τη σχέση σας. Είστε πολύ έξυπνο άτομο που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά, αναλύετε σχεδόν κάθε κατάσταση και σχεδιάζετε το μέλλον με κάθε λεπτομέρεια. Θέλετε γαλήνη στη ζωή σας και προσπαθείτε να απομακρύνετε από τη ζωή σας ό,τι αγχώνει εσάς και τον σύντροφό σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να έχετε πάντα τον έλεγχο σας συναισθηματικά σας και αυτό δίνει περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας.

Μια μητέρα με το παιδί της

Αν είδατε πρώτα μια μητέρα με το παιδί της, αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει να δείχνετε πολλή φροντίδα στο πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί αλλά κάποιες φορές αυτό ξεπερνάει τα φυσιολογικά όρια και καταλήγει να γίνεται υπερπροστασία. Γι’ αυτό καλό είναι να θέτετε από την αρχή το μέτρο στον εαυτό σας για να μην κάνετε τον άλλον να νιώθει ασφυκτικά.

Το πρόσωπο ενός άνδρα

Αν πρώτα είδατε το πρόσωπο ενός άνδρα, αυτό αποκαλύπτει ότι υποσυνείδητα στερείτε την ελευθερία του συντρόφου σας και κάνετε τα πάντα για να τον έχετε κοντά σας κάθε στιγμή με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από του φίλους και τα πρόσωπα που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή του.

Μια φιγούρα να κόβει φρούτα από το δέντρο

Αν είδατε πρώτα μια φιγούρα να κόβει φρούτα από το δέντρο, αυτό σημαίνει ότι δεν συμβιβάζεστε εύκολα και δεν θα ανεχτείτε στο πλευρό σας κανέναν σύντροφο που θέλει να κυριαρχήσει πάνω σας και να σας στερήσει την ανεξαρτησία σας. Είστε πολύ πιστό και αφοσιωμένο άτομο στις σχέσεις σας αλλά απαιτείτε το άτομο που είναι δίπλα σας, να σέβεται τα θέλω και τις ανάγκες σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ψυχολογικό τεστ: Ποια εικόνα σε φοβίζει περισσότερο;

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο