Ενημέρωση Επικαιρότητα

Κοριτσάκι 3 ετών παίζει την οδοντίατρο με πύθωνα 4,5 μέτρων – Δείτε το βίντεο

Τα περισσότερα παιδιά ηλικίας 3 ετών παίζουν με τα λούτρινα αρκουδάκια τους, τις κούκλες τους, τα αυτοκινητάκια τους, αλλά η μικρή Μαχαράνι στην Ινδονησία το πήγε αρκετά βήματα παραπέρα, καθώς περνάει την ώρα της κάνοντας την οδοντίατρο σε ένα τεράστιο φίδι.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη και καταγράφηκε στην πόλη Τανγκεράνγκ, η μικρή φαίνεται να βάζει φάρμακο στα ούλα ενός βιρμανικού πύθωνα μήκους 4,5 μέτρων στο πλαίσιο θεραπείας για στοματικό έλκος. Το κοριτσάκι λέει ότι έχει μάθει να αγαπάει την άγρια φύση από τον πατέρα της, ο οποίος φροντίζει εξωτικά ζώα που έχουν τραυματιστεί και ξέρει να αλληλεπιδρά με επικίνδυνα ερπετά από τότε που ήταν 2 ετών.

Ερωτηθείς ο πατέρας για το αν ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης του, απάντησε: “Καταλαβαίνω τι αισθάνεται ο κόσμος. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές φοβάμαι αλλά αφού δω την σχέση της με το ζώο, η ανησυχία φεύγει. Την πρώτη φορά που παίζει με ένα άγριο ζώο, πάντα είμαι παρών, βλέπω και δίνω οδηγίες τι πρέπει να κάνει. Αλλά πλέον καταλαβαίνει τι να κάνει, καθώς και τι απαγορεύεται”.

Και συνέχισε: “Ποτέ δεν είναι εύκολο να χειριστείς έναν πύθωνα με έλκος στο στόμα. Το ερπετό στρεσάρεται και δεν θέλει να το αγγίζουν. Όταν η μητέρα μου το άγγιξε, τυλίχτηκε πολύ σφιχτά στο χέρι της και την τραυμάτισε. Όμως όταν η Μαχαράνι το φρόντισε, ο πύθωνας χαλάρωσε”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο