Σχέσεις

Μητέρα δώρησε το δώρο που την βοήθησε να μεγαλώσει το παιδί της… μαζί με ένα γράμμα…

Το Χαμόγελο του Παιδιού επισκέφτηκε μια κυρία κρατώντας τσάντες στα χέρια της γεμάτες πράγματα για τα παιδιά που μεγαλώνουν εκεί. Μαζί της όμως είχε και κάτι άλλο… 

Αφού μίλησε με τους υπευθύνους για τα παιδιά και το έργο που γίνεται στα σπίτια, την ευχαρίστησαν και η κυρία έφυγε Χαμογελαστή. Ανοίγοντας τις τσάντες για να τακτοποιήσουν τα πράγματα, ανακαλύψανε ένα γράμμα! Το ανοίξανε, το διάβασαν και θέλησαν  να το μοιραστούν μαζί σας:

«Αγαπημένα παιδιά του Χαμόγελου,

Σας χαρίζω αυτά τα ρουχάκια για να ολοκληρώσω την καλή πράξη που έκανε μια γλυκιά κοπέλα και σ’ εμένα. Πριν να γεννήσω το αγοράκι μου ήμουν απελπισμένη γιατί δεν είχα ρουχάκια να ντύσω το μωράκι που θα έρχονταν στον κόσμο, ούτε λεφτά για να αγοράσω. Ο Θεός βοήθησε και η Ελένη που δεν με ήξερε και έμενε στην Αγγλία βρέθηκε στο δρόμο μου και μου χάρισε όλα αυτά τα ρούχα και άλλα τόσα που τα φοράει ακόμη ο γιος μου. Με την προϋπόθεση να τα δώσω και εγώ με τη σειρά μου στο Χαμόγελο του Παιδιού! Αυτό κάνω λοιπόν!

Με πολλή αγάπη Ελένη-Γιάννης/Μαρία-Αχιλλέας»

Με το που το διάβασαν οι υπεύθυνοι από το Χαμόγελο, όλοι σκέφτηκαν όλοι το ίδιο πράγμα: Πόσο δίκιο είχε ο μικρός μας ιδρυτής όταν είπε: «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»!

xamogelo-paidiou-juniorsclub.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο